עצוב לי בלב.

misseverything

New member
עצוב לי בלב.

אני רוצה לקחת אותו לסוף שבוע בצימר איכותי דה-לוקס בצפון היפה שלנו, ושאלוהים יעשה קסם ויהיה לי רישיון ואוטו ,או לפחות אוטו כי לו יש רשיון, ואנחנו נוכל לנסוע לכינרת, ונישב על איזה חוף נטוש ,על שמיכה, עם רגלים משולבות, נביט אחד בשנייה, ונתנשק בלי סוף. ונדבר. ונפתח. ונשכח מהצבא שלו, מהבצפר שלי, מהכל... אני רוצה וזה בלתי אפשרי. כי יש בגרויות ומתכונות - נונ-סטופ והוא..הוא לא מרגיש אותי בכלל. בגלל הכל. פרשתי מבגרות מקולנוע - מרוב הלחץ. ברגעים האחרונים, בטייקים האחרונים (1 לפני הסוף) פרשתי. די, נגמרו לי הכוחות, קיבינימט. למה יש כל כך הרבה מכשולים?! מה עשיתי רע?! נמאס לי מהכל. אני רק רוצה אותו. אבל אני לא יכולה לקבל... לא יכולה. :( :( :( :(

לילי123456

New member
../images/Emo201.gif

עוד מעט יגמרו כל הבגרויות והמתכונות והלחץ ירד ממך מקווה שאחרי כל זה תצליחו לנסוע לאן שתכננת ושתכחי מכל הלחץ והבאסה שהיו..

Clueless Maiden

New member
אם זה מעודד אותך בדרך כלשהי

גם לי עצוב בלב. שלי סוגר 21. זאת פעם ראשונה במשך כל הקשר שלנו שאני לא אראה אותו 21 יום רצופים, שזה די באסה. אבל אנחנו חזקות, ואנחנו נעבור את זה :) ויהיה טוב, בסופו של דבר.

misseverything

New member
אני..

הרבה לא רואה אותו יותר מחודש. כי ככה זה =\ הוא יוצא יומיות אבל הוא גר 3 שעות ממני והוא שומר שבת. גם אחרי הבגרויות, אני לא אוכל לנסוע איתו, כי יש לי הורים קשים ומעצבנים שבשום מצב לא ייתנו לי לעשות צעד מחוץ לבית איתו. בקושי לנסוע אליו אני יכולה בלי שיעשו לי "שטיפה" רצינית.

למעלה