עצוב וקשה כל כך

אפרוח100

New member
עצוב וקשה כל כך

עצוב וקשה כל כך להיפרד. אני כבר חודש פרודה מחבר שהיה לי במשך שנה וחצי. שלא תטעו, זו הפרידה השישית ואין לי צל של ספק שזה הצעד הנכון. יחד עם זאת הפרידה מהאיש הזה כל כך קשה לי (ולראיה חזרתי אליו כבר חמש פעמים בעבר). יש בו הרבה דברים שאני אוהבת אבל אני פשוט לא יכולה לנהל איתו חיים, שלא לדבר על להתקדם קצת. הוא אגוצנטרי בטירוף! כל פעם היה נדמה שהנה הנה אני מפצחת והוא "ישתנה" והכל יהיה בסדר, אבל במקום שזה יגיע, אני הייתי נשברת מדי פעם (כאמור שש פעמים). הפעם קדם לפרידה ארוע באמת קיצוני, וברור לי מעבר לכל ספק שאסור לי לחזור אליו. אני גם מרגישה כבר די בטוחה שלא אעשה זאת, ובכל זאת....כל כך קשה לי. אני כל כך מתגעגת. כל כך שונאת להיות לבד. מרגישה שהבדידות חונקת אותי. מרגישה שאף פעם לא אהיה שוב שמחה. ולצד כל זה אני כועסת על עצמי שאני בכלל מתגעגעת לאיש שעשה לי כל כך הרבה רע. אני ממש בסחרור של תיסכול. אני מתעוררת בבקרים מוקדם ופשוט רוצה לדפוק את הראש בקיר. כלום לא עוזר. יש לי חברים, אבל אני מרגישה שעם אף אחד אני לא ממש מתקשרת. לשמוע שוב ושוב שברור שזה היה הצעד הנכון ושמוטב עכשיו מאשר עם ילד וכו...ממש לא עושה לי את זה!

dudusch

New member
אפרוחה!!! ../images/Emo140.gif

קשה, קשה לראותך כך בוכה. אזרי כוחות, הביטי בכנפייך נמתחות, אז נכון כי לא תוכלי לעוף אל על, אך יש מי שמשגיח מעל. קחי את הזמן להתאושש ואת שאירע לעכל, בנושאי הלב אין להקל. בלי תירוצים ובלי סיפורים, בחיים כל הדברים נגמרים, אז קחי עצמך בידייך, (או בכנפייך), המשיכי להביט קדימה, אל תפחדי ממאומה. מקווה שתנופפי בכנפייך במהרה

principeza

New member
../images/Emo23.gifחמודה

חיזקי ואמצי ! אנחנו פה בשביל לתמוך ולהקשיב

ליאן.

New member
איון ספק שהגעת למקום הנכון !!

יש כאן כמה חבר´ה שנמצאים באותה סירה ממש כמוך ונראה לי שהגיע הזמן לערוך מפגש גדול ואמיתי בשביל להתגבש ולהכיר את כל החבר´ה החדשים..! ברוכה הבאה !!
נערת הפרחים ? את כאן ?

אזלו לי הפרחים בדיוק אז...

נתתי לאפרוח נישבוק... אבל אם זה לא היה מספיק אני מוכנה לתת גם בלון
מה את אומרת אפרוח? תתפשרי על בלון ונישבוק?

אפרוחית

אני לא ארעיף עליך קלישאות, גם לא נישבוקים. מה שכן, לדעתי את צריכה איכשהו להתעלות על הצער ולעשות סדר פנימי. נקשרת אל הבחור. אין ספק שזה קשה נורא ללכת מאדם קרוב. אבל את בעצמך הבהרת שקרוב זה לאו דווקא טוב. עשי הפרדה בין התסכול של להיות לבד פתאום לבין זה שהוא ספציפית לא יהיה שם לצידך יותר. נסי לראות את הצדדים החיוביים שבפרדה הזו. עם הטוב הלך גם הרע. עכשיו זה הזמן לגלות את עצמך מחדש. להיות את. לבד. לבד זה לא רע. יש בזה הרבה חיובי. כשמתרגלים... אז היי חזקה ואת יודעת מה? קחי גם נישבוק...
רק בשבילך, רק היום...

למעלה