עצוב או לא מפתיע?

BaBa LiVe

New member
עצוב או לא מפתיע?

קראתי לי כתבה על השיר שלנו שנגמר! כמה נוראי וליד זה הייתה את הרשימת שירים של המצעד של גלגל"צ וזהו, אחרי חודש בערך שה"סינגל" השני יצא, הוא בכלל לא ברשימה של השלושים... שבזמן כזה אבריטינג היה עוד במקום הראשון.... עצוב או לא מפתיע? * אגב, אתמול שמעתי הופעה של אלאניס מבואנוס איירס, ארגנטינה. ממש שווה, אם יש כאן אנשים שמבינים קצת ספרדית, אתם פשוט לא תאמינו איך מעריצים אותה שם...השדרנים היו באטרף, הקהל גם (משהו כמו חצי בואנוס איירס), צעקות שרים איתה - ואז באה ההשוואה לארץ...שכאן אנחנו גם לא זוכים לאמנים בסדר גודל כזה מגיעים - הייתה כאן אדישות מזעזעת...תודה באמת ששידרו את זה ברדיו!

Rוית

New member
משו שחשבתי עליו...

אם אלאניס באה היום לארץ, אתם חושבים שהמודעות היתה גדולה יותר? היה יותר סיקור תקשורתי? (ואני לא מדברת מבחינה נגיד שהיום לא מגיע שום מפורסם ואז בטח שהיה סיקור, אלה סיקור מבחינת התענינות בכוכבת שמגיעה בגלל מי שהיא).. וכן, גם אני שמתי לב שעוד לפני שבוע כבר אלאניס לא היתה במצעד.. מה לעשות, הבחירת סינגלים שלה כבר נושא חרוש, אין מה להגיד כבר.....

BaBa LiVe

New member
לא יהיה סיקור משמעותי..כמו ב2000

כי היא זמרת יחסית שקטה, בלי פרובקציות, הריונות, הפלות, פרידות וכל זה! וכפי שאודי שניר אומר:"בלאגנים עושים רייטינג" ואלאניס לא אחת שעושה בלאגנים, היא הולכת בדרכה, שלא רבים יודעים על הדרך הזאת. כמובן שאם היא תבוא עכשיו, יהיה פה סיקור נרחב, כתבות בחדשות וכו' וכו'... לדוגמא, אם מדונה הייתה באה להופיע כאן, בימים אלו ממש זה היה צריך לקרות...אני מאמין שהיו גופי שידור שהיו מוכנים לשלם המון כסף בשביל לצלם את זה. אבל אלאניס? אין מצב...

טוב אלאניס היא לא מדונה והיא אף פעם

לא תיהיה.... אבל אני זוכר שהסיקור שאלאניס הגיעה היה מכובד מאוד. היא הופיעה בגיא פינס ואפילו היה פרומואים לזה שהיא הגיעה ומבצע של כרטיסים חינם, היו כתבות בעיתונים הגדולים, אפילו בחדשות שברדיו דיברו על זה. נכון לא כמו שסיקרו את זה שמדונה הגיעה אבל בהחלט מכובד. אתם גם צריכים לזכור שבתקופה שאלאניס הגיעה היה גל של הופעות (רדיוהד קרנבריז מיסי גריי מלאני סי ועוד כמה) ככה שזה התחיל להפוך להיות נורמלי שאמן מחו"ל מגיע ולדעתי אם אלאניס עושה היום צעד ומחליטה להגיע לישראל הסיקור פה יהיה הרבה יותר רחב וגם לדעתי בעולם היא תקבל סיקור, הרי מי מגיע לארץ?

BaBa LiVe

New member
היא לא תגיע...לא כי זה ישראל

רק בגלל שזה לא גרמניה, יפאן, ארה"ב, קנדה, ברזיל, אוסטריה, איטליה, הולנד או צרפת. יצא לי לראות את האתר של ההופעות של אלאניס...וגילתי דברים מוזרים עליה... כאילו מהג'אנקי טור ב99 היא לא הייתה במלא מדינות גדולות: אוסטרליה לדוג', ניו זילנד, ארגנטינה שיש לה שם שוק מכובד גם לא בדרום אאפריקה... בכל מדינות המזרח הרחוק, ואפילו ישראל והודו..מ2000... כבר 3 שנים ההופעות שלה סובבות סביב אירופה וארה"ב...שב2003 היא עשתה גיחה נדירה וקצרה לדרום אמריקה...(ברזיל בעיקר) חבל! שתפתח את האטלס! ותצא לראות עולם...יש לנו ארץ יפה!

Rוית

New member
כן זה ידוע..

מעניין למה היא עושה את זה.. נראה לי סתם כבר אין לה כוח לטייל בעולם..

ערן1987

New member
אני חושב שכן

בכל זאת,היא תהיה חצי מכמות האנשים שבאים למטרות של לא לגור כאן

למעלה