[עצובה]

[עצובה]

אני מבטיחה לכן! אבל מבטיחה מכל הלב שאם האישה הזו תמות זה יהיה בגללי! היא כבר עלתה לי על כל העצבים! לא רוצה לחיות יותר איתה! היא רק מתעללת בי! אין לי, לא היה לי, וכנראה שלא תהיה לי אמא לעולם שתאהב ותקבל אותי כמו שאני! [בוכה]

הי עדן

אני ממש מצטערת אבל עדיין לא ממש הפנמתי את הסיפור חיים שעומד מאחורי כל אחת... אני מניחה שמדובר באמא חורגת?? אשתו של אבא או משהו כזה? תראי, מתוקה, אני למדתי כבר מזמן, וזה קשה אני יודעת... לא לסמוך על אף אחד שיאהב אותי!! הכי חשוב זה שאני אוהב את עצמי ואקבל את עצמי ואז העולם לא ממש משנה, ובד"כ כשאנחנו אוהבות את עצמנו גם העולם מחזיר לנו אהבה... ממי שלי, אל תנסי לחפש אהבה תצרי אהבה שלך לעצמך וכך כולם יראו כמה את נפלאה ותקריני את זה החוצה. למדתי על בשרי שלאנשים מאוד קשה עם המשימה הקשה של לאהוב אותנו, אז עדיף שנאהב את עצמנו!!! תמצאי מראה, תסתכלי בה, תראי את עצמך ואל תתביישי, תדברי ותגידי: עדן, את מקסימה, את מעולה, אני כאן לצידך, אני אף פעם לא אעזוב אותך. תמרחי חיוך ענק על השפתיים ותראי איזה פלאים זה עושה... פשוט תאהבי את עצמך... ואני - בלי להכיר אותך, כבר אוהבת אותך... רק אנחנו מבינות באמת כמה חשוב לאהוב.

אשבל1

New member
היי עדן

מה שלומך? סיפרת שהיית מאושפזת.... אני מתארת לי כמה קשה לך בבית, להתאכזב כל פעם מחדש... מקווה שתאזרי אומץ יום אחד ותמצאי איזה פתרון....כמובן שאני מתכוונת למגורים מחוץ לבית. תהיי אופטימית ויהיה יותר טוב...

למעלה