עצובה ...

עצובה ...

הגרון חנוק , רוצה לצעוק .. מאגר הדמעות , התיבש .. אין לי כוח עוד לבכות זה עוד יום מהימים הנוראים ימים של משברים .. שכל פעם צצים היום התחיל בצורה די מצחיקה .. ולאט לאט .. עלתה לה ההרגשה הנוראה ההרגשה של חוסר שייכות הרגשה של חוסר וודאות מה אני עושה במצבים שכאלה .. מה אני צריכה את זה .. ולמה לי לקחת ללב ?? רוצה לדבר .. ואין לי עם מי חברות שלי .. לא מסוגלות להבין אותי קשה לי .. הלב שלי צועק ודואב עצוב לי כלכך ביום הזה . משברים תמיד יש בחיים וכמוהם יהיו עוד במשך השנים אבל , די נמאס לי לבכות כל פעם מחדש נמאס לי להרגיש את הכאב חותך את בשרי כמו סכין חד .. זה כואב לי נורא .. לפעמים אני חושבת שלברוח זה הפתרון הכי קל לפעמים אני רוצה לעצום עינים ולקום בעולם חדש .. עולם בלי צרות עולם בלי משברים עולם בלי לבכות עולם שכולו רק צחוקים אבל , עולם כזה כנראה לא קיים או שקיים אבל לא בגורל שלי .. וזה בערך מה שכואב לי.. אני יודעת שבריחה זה פתרון די קל אבל אני גם יודעת שזה פתרון שלא מתאים לי בכלל .. כי תמיד עמדתי בקשיים , תמיד עמדתי במשברים אבל זה קשה לי במיוחד עכשיו .. לא חשוב , מחר זה יום חדש .. אולי נקום למציאות חדשה .. מציאות שלא בכי בחרשה .. אולי ... שרון נ.ב מצטעת אם אני מעמיסה . פשוט קצת רע לי היום .. וזה הדרך להתפרק ..

שרון ../images/Emo24.gif

לכולנו יש ימים כאלה והמזל שאחריהם... באים הימים היותר טובים!!! איך נוכל לשמח אותך? אני אלבש את בגדי הליצן שלי...נסי לדמיין לך גחלילית עם בגדי ליצן...
ואשלח לך עם אחת מחברותי השפריריות שק שלם ומלא בעוגיות שוקולד ופצפוצי כוכבים... ובלי שום קשר.... תני ליום הזה לחלוף - אל תלחמי בו...תני ל"דברים" לצאת ולשטוף את הכל... ולאט לאט בקצב הנכון הכל יחזור למסלולו..וברור שאיש לא מבין...כי אי אפשר להבין - איש לא נמצא במקומך...לכן קחי לך ספר/ סרט טוב כוס חלב/שוקו ומחר הכל יראה אחרת (אני דרך אגב מעדיפה תמיד סרט מצוייר) ולכבודך אנסה לרקוד את ריקוד היתושים...למרות שהוא ממש מסובך ואני תמיד נופלת על הראש בסוף
רק טוב

למעלה