עצובה

עצובה

עצובה ורק המילה בלבד עצובה מרעידה לי את הריסים עצובה והידים מתחבאות בכיסים עצובה סוגרת בחדר את התריסים חשוך כשאני עצובה אני עייפה ראשי מתנפח רוצה לישון ולהתעורר שמחה ברברית

ניקולי

New member
העצבות

מביאה אותך לדיכאון... אולי במקום להתסגר בחדר ולסגור את התריסים (סימנים לדיכאון מוחץ) לכי לבחוץ ראי עולם הסתכלי על הדברים היפים שמסביב.. על הירק התכלת..על מה שיכול לגרום לך לחייך.. ולא להיות עצובה...

ניקולי

לפעמים להסתגר בחדר ולעבד את הדברים שבתוכינו זה דבר מומלץ כל עוד שזה בתכיפות ברברית

ניקולי

New member
את יודעת מה??

מנסיוני האישי אני חושבת שזה רק הרע לי המצב הזה להתסגר ולחשוב... לעומת זאת כאשר יצאתי החוצה ודיברתי על כאבי או על העצבות שלי זה עשה לי הרבה יותר טוב.. הרגשתי שאני חולקת עימי עוד ברגעי העצב שלי.. הרגשתי שלי יותר קל לחלוק עימי עוד ופתאום אני יותר לא עצובה.. זה מה שזה עשה לי אני לא יודעת מה איתך.. אבל תחשבי על זה... שלך ניקול*

ניקולי

לכל אחד יש את הדרך שלו להתמודד עם עצבות וכאב כשדודתי נפטרה בתחילת יולי אני לא בכיתי בהלוויה וגם לא בשיבעה אחרי שהכל סודר לקחתי פסק זמן לעצמי לעבד את הכאב שבאובדן אנשים מסביבי זה נחמד אבל כשאני צריכה להיות עם עצמי אני מעדיפה להיות לבד להתבודד כנראה שזה שאלה של אופי אבל לי זה עוזר וזה לאו דוקא בגלל שאני טיפוס דיכאוני אני ההפך מזה פשוט יש דברים שצריך לעשות לבד יום נפלא לכולם ושבוע טוב ברברית

sidi

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

לעבד את הדברים ולהפיק לקחים זה נכון אבל עדיף לעשות את זה דווקא בחוץ במקום פסטורלי, בטבע ולאו דווקא בחדר סגור שמדכא משהו. יום טוב לך.

למעלה