עצובה :(

kerenush1818

New member
עצובה :(

היי אני יודעת שלא כתבתי כאן הרבה , אבל רק רציתי לספר שאתמול נפרדנו.. בזמן האחרון לא היה לנו טוב כל כך.. בעיקר לי.. כבר הרגשתי שהוא מעיק עליי יותר מדי.. אני רוצה את החופש שלי.. אני אוהבת אותו מאוד.. דיברתי איתו על זה שכבר לא טוב לנו ושנינו נפגעים, אמרתי לו שאולי כל אחד צריך כמה ימים כדי לנוח להרגע ואז נחליט הכל... והוא פשוט הרס את זה...הוא התחיל לדבר אליי כל כך מגעיל, הוא סיפר לי שהוא שמע וגילה עליי דברים שלא מתאימים לי.. כשביקשתי ממנו שיספר לי מה זה \הוא טען שהוא נשבע והוא לא מפר שבועה... אנחנו שנתיים ביחד, מישהו בא ומספר לך משו עליי ואתה לא טורח לבוא ולברר את זה איתי?!?!!?!? זה כל כך פגע בי שאחרי שנתיים ביחד הוא סומך על מישהו אחר ולא עליי.. אני פשוט שבורה :( אני לא חשבתי שזה יהיה ככה.. אני כל כך כועסת עכשיו שכל האהבה שלי הופכת לשנאה..

ככה זה בנים \:

גם חבר שלי ... הוא מתחיל להגיד משהו ואז אומר שלא לא משנה .. ואז זה מתחיל לעצבן... ואל תדאגיי , הכל יהיה בסדר...

kerenush1818

New member
אחרי שנתיים

שאנחנו ביחד הוא הלך והאמין לשטויות שאנשים המציאו.. הוא אמר שאנשים סיפרו לו שאני רוצה להיפרד ממנו כדי להכיר בנים חדשים, ושראו אותי במסיבות שותה.. אני בחיים לא שותה!!!!! אני נוהגת וגם אני לא אוהבת לשתות... או שהוא אמר שיש לו שיחות ששלחו לו שהתחלתי עם בנים... אני לא דיברתי עם אף אחד!!!!!!

אז שילך קיבינימט !

אם הוא לא מאמין לחברה שלו גם אחרי שנתיים שהייתם ביחד הוא לא שווה את זה ! ועוד במיוחד כשאת לא עשית כלום ...

kerenush1818

New member
אני פשוט מטומטמת

שלחתי לו מיליון הודעות והתקשרתי והוא לא עונה לי... הוא לא מוכן להקשיב לי.. הוא אפילו לא נותן לי הזדמנות להסביר את עצמי... הוא פשוט מעדיף להאמין לשקרים... וזה שובר אותי שהוא לא רוצה לדבר איתי ולתת לי הזדמנות להסביר...

אני מצטערת לשמוע..

אבל בסך הכול זה נראה שזה דיי מקל עליך כי זה בא ממך.. ואין מה לעשות לפעמים האהבה לא מספיקה כדי להמשיך כזה קשר.. ואני הבנתי את זה כשגם אני נפרדתי מחבר שלי אחרי שנתיים וחצי וזה היה הדבר הכי קשה בעולם שעשיתי. וזה באמת לא בסדר.. הוא אמור להאמין לך, ולא לחפש מידע מאחרים.. אל תגזימי, תקחי הכול בפרופורציה את לא שונאת אותו.. את פשוט מרגישה שהוא לא סמך עליך כמו שהיית רוצה שזה יהיה.. יש מצב שזה לטובתך, וכמו שאני חושבת הכול זה גורל ולטובה.. אני בטוחה שקשה לך אבל זה יעבור כמו כל דבר בחיים ומה שנשאר לי להגיד לך זה שתהיי חזקה ושתדעי שאת לא צריכה להיות תלויה באף גבר ואסור שהוא יוריד אותך למטה ושתהיי בדיכאון בגללו. ממש אסור! מקווה שעזרתי, תמיד פה בשבילך אם תרצי לדבר בפייסבוק או משהו כזה תגידי :)

למעלה