עצובה

א י נ ס

New member
עצובה../images/Emo7.gif

התלבטתי אם לספר, כי זה רלוונטי רק לאחוזון קטנטון מבנות הפורום. אבל למי אם לא לכן. אני ביום ה-15 למחזור. אין עליה ב-E2 אין זקיק אחד לרפואה הרירית דקה. אצלי ובגילי זה יכול להצביע על סוף הקריירה הפריונית. כבר באוטו התחלתי לבכות (ואני לא בכיתי אפילו אחרי ההפלה שהיתה לי) ואחר כך שוב אצל מנהל הבנק, ובזכות הדמעות הוא נתן לי משהו שבחיים קודם הוא לא הסכים (לא, לא מה שאתן חושבות...) אז מחר אנינרשמת לועדת קבלה ל IVF כדי לההכנס לתור לתרומת ביציות. ויש לי שאלות פרוצדורה בעניין הזה: אם קיבלתי אישור מהועדה ליחידת IVF מסוימת, ואני רוצה לעזוב אותה אחרי זמן מה, אני צריכה שוב לעבור ועדה או אישור, או שאני עוברת לבית חולים אחר, וזהו? מה זה התור הזה של תרומת ביציות, יש רישום ארצי? מי מחליט על המיקום שלי בתור? מי קודמת למי, צעירה שנרשמה קודם, או מבוגרת שזמנה קצוב? אני מבקשת עוד פעם, מהם בתי החולים של הכללית במרכז? תודה, אני

עצובה יחד איתך אינס

אוי אינס יקירתי, ממש לא יודעת מה להגיד לך כדי לעודד יודעת שהיתה לך תקווה (ואולי עדיין יש ?) תני לעצמך להרגיש ולכאוב, תני לדמעות לצאת החוצה... ובמקביל תירשמי לועדה כדי לתפוס מקום בתור. הבנתי שיש גם אפשרות לקבל תרומת ביצית מרומניה (אולי יש אפשרות כזאת גם בארצות אחרות), אולי שווה לך לבדוק את זה. כמו שדיברנו (או יותר נכון התכתבנו) בעבר, מה שחשוב באמת זה להיות אמא ופחות חשוב מאיפה בדיוק הילד הגיע... את בסוף תהיי אמא, גם אם תצטרכי לעבור עוד קצת מכשולים בדרך. אין לי מושג לגבי הפרוצדורה, אבל מאחלת לך רק הצלחה בהמשך !!!!!

א י נ ס

New member
דניאל

אני כבר נרשמת לתור. הייתי צריכה להלחם על זה קצת, אבל התעקשתי, ויש. הייתי די עצבובית בבוקר, וזה עבר קצת עכשיו. אני יודעת שיש עוד זוגות שצריכים לעבור פאזה בטיפולים, ולהשלים עם המציאות החדשה. גם את עברת שלב כזה, ואיזה יופי אתם מתקדמים כבר. אז זה נותן לי המון תקוה וכוח. ואני היא זו שאומרת לכל הסביבה שלי כי כשרוצים משהו נורא נורא חזק, ומשקיעים את הנשמה, אז גם משיגים אותו. אני מאמינה בזאת.
ממני

אוי אינס, עצוב

אבל בשום פנים ואופן לא סוף הדרך! נכון, האיתות ברור, השעון הנאחס מתקתק, אבל יש עדיין סיכוי. זה שחודש אחד לא היה ביוץ לא אומר שבחודש הבא לא יהיה. בכל אופן, סביר להניח שהתור (שכדאי בהחלט להרשם בו מהר) מספיק ארוך בכדי לאפשר לך להתרגל לרעיון בהדרגה ובינתיים מי מפריע לך להמשיך לנסות עם הביציות שלך? אגב, מרגע שמדובר על ביצית תרומה אין משמעות לזמן הקצוב, כי מה שקוצב את הזמן זה הביציות שלנו...., כך שמניחוש פראי אני מניחה שהגיל לא יתן לך שום יתרון בתור. אני יודעת שאת לא מתלהבת מקריאה באנגלית, אבל בכל זאת אתן לך כתובת של פורום אמריקאי שעוסק בתרומות ביציות. המשתתפות בו הן גם נשים הזקוקות לתרומה והן נשים תורמות. ממה שראיתי מהצצה, הנשים שם טובות מאוד בעזרה להתמודד עם הרגשות הקשים שבויתור על ההריון מהביציות שלנו.

א י נ ס

New member
לרוצה

יש לי בפייבוריטס קישור לפורום של נשים הזקוקות ל-DE אולי זה אותו פורום? אין לי בעיה עם האנגלית, זה רק שבאוניברסיטה שגעו אותי עם קריאה בשפה הזו אבל הדברים הטובים והעדכניים הם באנגלית, אז אני לא עושה ברוגז איתה. תודה על העידוד. זה משמעותי שזה בא ממך, ובגלל שזה אף פעם לא קרה לי, נבהלתי קשות. האמת שגם הרופא לא מרים ידיים והוא מזמין אותי כל יומיים לבדוק שוב.

מיכל ק-ש

New member
אינס העצובה

אם אכן זהו סוף הקריירה הפריונית, אין זה מעיד על סוף הקריירה שלך כאמא. ואולי בכלל זה סתם חודש "יבש" ובחודש הבא התוצאות יהיו אחרות. מכל השאלות ששאלת רק על אחת יש לי תשובה: אני שייכת לקופ"ח כללית וגרה בת"א ולי נתנו לבחור בין איכילוב, וולפסון, השרון ובילינסון. אבל יש הבדלים בין בתי החולים שאת זכאית לבחור מתוכם אם שייכות לאזור המרכז או שייכת לאזור ת"א.

עמית@

New member
אינס- כמה עצוב לשמוע

העצב והאכזבה תמיד רלוונטים, לכולנו
בקשר לתרומת ביצית אני לא מתמצאת כל כך אבל בקשר לוועדה: אם את עוברת אותה ומקבלת אישור את יכולה לבחור היכן את רוצה להיות מטופלת (במסגרת בתי החולים הציבוריים ע"ח קופ"ח) בהצלחה בכל דרך בה תלכי- למרות הקשיים אני חושבת שהדיונצ´יק שעלה לפני כמה ימים בקשר לצורך בילד שני היהמאוד מעניין ומאוד רלוונטי גם למי שמייחלת לילד הראשון, וחבל שהוא נקטע- אבל אפשר להבין גם את זה מקווה שתהיה אחות לילדה שלך עמית

א י נ ס

New member
תודה עמית

לא המשכנו את הדיון כדי לא לפגוע ברגשות. אני גם חושבת שהדיון מעניין גם למי שעדיין אין ילדים, כי בטיפולי פוריות, חייבים לתכנן את הכל מראש. ואם היה לי את הפורום הזה והתמיכה כשבתי נולדה, אני בטוחה שהיום היה לי עוד ילד משלי. אני מקוה שאת גם אוטוטו עולה על דרך המלך לאמהות.

נטאשה

New member
אינס יקרה

אני לא מכירה את כל הסיפור שלך אבל אולי אוכל לעודד אותך גם אני הגעתי למצב שלא היה לי "יבול" והתחלתי לחשוב על תרומת ביצית אבל הרופא המקסים שלי לא הרים ידיים והחליף לי את התרופות והופתענו לקבל תגובה מאוד טובה יחסית לתרופות הקודמות בהתחלה קיבלתי מטרודין ופרגונל ועכשיו אנחנו עם גונל אף וחיזוק של מנוגון ויחסית לקודם, יש יבול נהדר, וכמובן יחסית לגילי, 38! אם תרצי לקבל עוד פרטים אשמח לשתף אותך בכל מקרה מאחלת לך המון המון הצלחה בכל דרך שתבחרי דלית

א י נ ס

New member
נטאשה

תודה על העידוד. זה עוזר לי מאוד, האכפתיות של בנות בפורום. בהצלחה רבה רבה גם לך, אינס

נועם@בת

New member
אינס עצובה שלי

זה לא בהחרך מצביע על סוף הקריירה. גם נשים צעירות עוברות מחזורים בהם אין ביוץ, וזה לא עושה אותן פחות פוריות. עם דבר אחד אנחנו נאלצות להתמודד, בגלגול הזה כבר לא נהיה בנות 40, והגוף שלנו מתנהג בהתאם. אין לי מושג איך נרשמים לתור לביציות. לפני שנה בערך הרופא שלי הציע לרשום אותי. בעדינות הוא אמר שהוא לא מאמין שאזדקק, אבל אם חלילה אזדקק, שאהיה כבר בתור. אז אני בתור ומקוה לא להזדקק. אני לא חושבת שמדובר בתור אחד, אלא בהרשמה למרכזים רפואיים. מעט תרומות הביציות שמתבצעות היום נעשות ברובן במרכזים הפרטיים (אסותא, מדיקל סנטר וכו´). ואני מניחה שזמן ההמתנה הוא הגורם הקובע, ולא הגיל. יתכן שיש שיקולים אחרים של רופאים. כמו רופאים שדואגים למטופלות פרטיות וכו´, שכן זה מחלקות פרטיות ולא ציבוריות. בתי החולים הציבוריים לא ממש מתעסקים בזה. ובכלל, אחרי פרשת הביציות- מספר תרומות הביציות ירד כמעט לאפס. בשלב ראשון דברי עם הרופא המטפל שלך ותתיעצי איתו.או שהוא יעשה את זה עבורך, או שהוא יפנה אותך למי שצריך. בפרוצדורות של קופת חולים כללית אני לא בקיאה, תשאלי את חנה של ליאור היא שייכת אליהם.
נועם

א י נ ס

New member
נועם, למה אמרת "אם חלילה אזדקק"

איך חיים בשלום עם הצורך בתרומת ביצית?

נועם@בת

New member
יותר טוב מאשר חיים עם העובדה שאין

ילדים. לפני חמישה חודשים בערך, בבדיקת הדם המפורסמת של FSH 22, חשבתי שזה הסוף. נועם@בן ואני בכינו כל השבת. הוא מצידו לא מוכן לשמוע על תרומת ביצית, אבל כמו שאני מכירה אותו הוא מתקשה להתמודד עם הכשלון. אם אזדקק לתרומת ביצית, נצטרך להתמודד עם הקושי שלו. לי אין קושי עם זה, מעבר למחשבה שלא יהיה לי ילד גנטי שלי, רק של בעלי. אבל ילד שיגדל ברחמי יהיה מבחינתי מאה אחוז ילד שלי. החלק הקשה בענין הוא רק הידיעה שהאפשרות הזאת קשה מאוד להשגה בארץ, ואני מקוה שבקרוב יגיעו להסדר חוקי שכל אשה תוכל לתרום ביציות. נועם

3אריק

New member
תרומת ביצית

נועם שלום . אני מקווה בשבילך וגם בשביל בעלך שאכן לא תזדקקי לתרומת ביצית,אבל והיה במידה וכן אני לא יודע אם את יודעת אבל במרכזי מדיקל סנטר יש רופא שמיבא ביציות מרומניה ( תחת השגחה של הרב המקומי ) ויש לי מטופלת שעוברת אצלו טיפולים עם ביציות מיובאות . אין לי מושג מה העלויות ,אבל אם תרצי לדבר איתה אשמח לתת לך את מספר הטלפון שלה והיא תשמח לעדכן אותך בפרטים נוספים . אריה ( אריק 3 ) רפלקסולוג ומטפל בכיר נ.ב אני מחכה ללינק שהבטחת לי

../images/Emo24.gif יקירתי

אני מאוד מקווה שזה רק חודש מקרי , אבל גם אם לא , לא נורא , יש אופציות. אני ממש לא יודעת לענות לך על השאלות לצערי , אז אשלח לך
לעידוד. דנדוש

א י נ ס

New member
הי חדשה

היום באמת השמיים הם הגבול. צריך רק להושיט יד ולקחת, ולהשתמש בטכנולוגיות הקיימות. ועוד המדינה משתתפת בזה. מתאים לך להיות דנדוש החדשה. אינס

למעלה