עצובה

ליאת.ס

New member
עצובה../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif

שוב הבטא שלילית . אני גולשת פה הרבה זמן אך לא משתתפת הרבה. מנסה 8 חודשים להכנס להריון לאחר הריון שלא התפתח . איקקלומיןפעמים ביום ,זקיק של 22 ו כל הבדיקות טובות ופרוגסטרון של 114 !!!! היה ביוץ!!! , עבדנו קשה וביום ה11 ( לא התאפקתי) בטא שלילי. אולי בדקתי מוקדם מידי ? מחר אני ידע. בעלי עצוב , מנסה לעודד ואני שבורה מאוד. מחזיקה אצבעות לכולנו, שנדע מאיפה לקחת את הכוחות

kalm

New member
נשמע מוקדם מדי

היי ליאת, נהוג לא לעשות בדיקת דם לבטא עד 14 ימים אחרי ביוץ, אז אני מאד מקווה שאכן אצלכם תעשו עוד בדיקה ביום 14 שיצא חיובי!!! בהצלחה, קרן

saga

New member
ליאת, kalm צודקת, עוד קצת סבלנות...

אל תתיאשי עדיין, צריך לחכות ולבצע את הבדיקה 14 יום אחרי הביוץ, בפרט אם קיבלת כוריגון, בעוד שלושה ימים תחזרי על הבדיקה.
מחזיקה לך אצבעות בכל זאת, אל תרימי ידיים עדיין.

חן (*_*)

New member
בהחלט מוקדם מידי ../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif:

ביום ה- 11 , אם יש הריון, הוא לא מאובחן מכיוון שאין עדיין הפרשת הורמון ה-BHCG מהשיליה. אפ מתקבלת תשובה של רמה חיובית נמוכה, הרי שזו תשובה חיובית-מזוייפת, שמקורה בשאריות של הכוריגון, אשר דומים לבטא. עליי לחזור על הבדיקה ביום חמישי לכל המוקדם. מקווה בשבילך שהתשובה תהיה חיובית

יש תקווה ליאת

ליאת יקרה, אני לא ממש מבין במושגים והמונחים שנקבת. מעשה שהיה כך היה: לפני כ-3 שנים הכרתי אישה שהיתה בתהליך פירוד מבעלה. במשך 10 שנים ועשרה טיפולי הפריה, ניסו להביא ילד לעולם. הכל נראה תמיד תקין, ההפריה צלחה, ניקלטה ולא התפתחה. היה נראה שלשניהם יש בעיה. והנה, בידיעת הנתון ההיסטורי לא ממש נזהרנו ו.......היום אנחנו חובקים ילדה משותפת בת שנתיים. במקום הנכון והזמן הנכון זה יקרה ועוד תהיו הורים מאושרים. בהצלחה

זוליק

New member
אכן מוקדם מדי

אל תמהרי להישבר. מתפללת בשבילך שיהיה חיובי, אך גם אם לא תדעי שבסוף יהיה טוב, זה רק עניין של זמן וכולנו נהיה אימהות. את יודעת חברות שלי שעברו טיפולים והיום יש להם ילד או שניים, טוענות בתוקף שהם פשוט לא זוכרות שהם סבלו כל כך. זה פשוט נשכח ומתגמד כשיש ילד. אז תזכרי תמיד שבסוף יהיה טוב. בינתיים שולחת לך
גדול ומעודד.

למעלה