עצובה ופוחדת

ענתי787878

New member
עצובה ופוחדת

אני בחודשים האחרונים באמונה; שמה שצריך לקרות יקרה, שדברים באים בזמן נכון, שהנה עוד קצת וזה מגיע, שזה קשה אבל הסבלנות תשתלם. לפני כמה חודשים אחרי הפלה בשבוע 8 הייתי בתהום. לא האמנתי שאצא ממנה ויצאתי. ומאז מן שלווה ואמונה עטפו אותי. ופתאום השבוע טלטל אותי שוב. עשיתי בטא ביום 12 שהיתה נמוכה מאוד-24. לא האמנתי שזה הריון, בעיקר חששתי שזה יהיה חוץ רחמי. אחרי יומיים היתה הכפלה. עדיין הייתי בחרדות וניתה לי תחושה שזה לא זה ושהנה לפחות משהו זז ואולי בפעם הבאה. ביום שישי עשיתי שוב בטא. הפעם הבטא ירדה. הייתי בסדר. עצובה נורא אבל בסדר. מודה לאלוהים שאם זה כבר הפסיק זה קרה עכשיו ולא בשבוע 8. אבל פתאום הלילה נמלאתי חרדה. שאני מייצרת רק עוברים שמפסיקים להתפתח (זה לא שמקפיאים אצלי משהו אין ביציות טובות). שהרחם שלי דוחה את העוברים. שבחיים לא אצליח. שיש עוד מסע ארוך ומייסר לפני . שאני שוב אשקע בדכאון. שלא אצא מזה. פתאום האמונה היא שאולי זה זה. אולי זה לא צריך לקרות. אולי פספסתי את הרכבת. אני רוצה לקום, להשאר באמונה, להמשיך את הדרך. אבל אני לא מסוגלת לקום. ואני מתה מפחד.

spirt20

New member
הייתי במצב שלך

הייתי במצב אולי יותר גרוע מצב שלא ידעו מה הבעיה למרות שהכל היה נראה מושלם ועברתי עוד שאיבה ועוד החזרה ועוד ועוד.. כאשר הבטא הכי גבוהה הייתה 5.... עברתי צילום רחם פעמיים היסטוסקרופיה ופעמיים פיפל עד שגילו את הבעיה ועברתי ניתוח לפרוסקופיה. את כבר עברת 2 הריונות והאבדות האלה שוברות את הלב וקורעות מבפנים... אבל ההריוו התקין שלך מחכה מעבר לפינה..... וזה יקרה . תיקחי לך זמן להתאבל על האבדות שלך כי מגיע לך

ענתי787878

New member
תודה יקרה

אני מפחדת להתאבל כי אני בזכרון של האבל הקודם .מפחדת לא להצליח לקום שוב. כנראה שזו טראומה.
מקווה שכולנו מאוד בקרוב נעבור פורום ... אבל לא להריון אחרי טיפולים , אלא למשהו יותר הרד קור כמו מה עושים עם גזים של תינוק....

מינה23

New member
ענתי היקרה

באמת שאין הרבה מה להגיד כי כל אחת עוברת את המסלול שלה וצריכה לעבור עם תקוות עד שבעה יהיה ילד. את תמיד מעודדת אחרות ונותנת תקוות. אז אני מאחלת לך שההריון המיוחל אכן יגיע בקרוב בבריאות ובשמחה. מחר אני הולכת לבטא וההרגשה היא ממש שלילית. אבל זה עוד שלב שצריך לעבור..

ענתי787878

New member
בהצלחה!

מחזיקה לך אצבעות!
ותודה על החיבוק

ענבל ח1

New member
אוי ממי

כמה שאני מבינה אותך.
אגב, ייתכן שזה הזמן לעשות בירור קרישיות יתר. נראה לי שההריון האחרון גם נחשב להפלה לצורך העניין ויש לערוך בירור. אני מבינה לגמרי את החשש המשתק ושפתאום לרגע את לא רואה את האור בקצה המנהרה. אוף, כמה קשיים ניצבים לפנינו. אבל איכשהו אנחנו חזקות יותר מהכל והרצון שלך לאמהות ינצח. יש כל כך הרבה נשים שעברו יותר מהפלה אחת והיום הן אמהות למספר ילדים. אנחנו סקפטיות כי הולך לנו קשה וכרגע את המצב שאת לא רואה מעבר לקושי אבל עוד כמה ימים ועוד פוש והקושי יהיה מאחורייך והסוף המתוק שלך יגיע. אל תתייאשי ליותר מרגע. זה גם מה שאני אומרת לעצמי. לפני כמה ימים הכל נראה לי שחור אבל עכשיו אני כבר מרימה את עצמי כי לא ניתן אחרת.
שולחת לך חיבוק ענקי ענקי. יהיה טוב!

ענתי787878

New member
תודה אהובה.

אני אמצא את הכוחות להרים עת עצמי. אם לא היום אז מחר

תודה על המילים והחיבוק.

אוףףף

איך אני מצטערת לשמוע וכואב לי
מאחלת לך לאסוף כוחות להיוץ מחוזקת
ובעזרת השם ההריון התקין שלך יגיע במהרה אמן

snir210

New member
עצוב...

החששות תמיד קיימות תמיד הפחד יהיה שאולי זה לא יקרה לנו אולי כל מה שאנחנו עושות ועוברות בסוף יהיה לשווא אבל אסור לנו לעולם לאבד את האמונה אהובה שלי תנסי לשמור על שפיות על אמונה שבסוף זה יצליח אני מאמינה שכל מה שקורה לנו הוא לטובה וכנראה שמה שקרה לך עכשיו גם זה לטובה הלוואי שבסוף יגיעו ימים טובים יותר ונשכח את הימים שנוראים האלה שאנחנו עוברות עכשיו מחבקת אותך חזק ומחזיקה לך אצבעות שבקרוב תזכי בהריון תקין וארוך והכי משעמם שיש

רכבת הרים

ענתי,
את מתארת מצב שכל כך אופייני למטופלות פוריות, בעיקר אחרי הפלה/הפלות, רכבת הרים של תחושות...מנעד בין אופטימיות לפסימיות....מחשבות שמא זה כבר לא יקרה ונסיון לסלק אותן ולחשוב חיובי.....
לא פשוט, מטלטל...
אם את מרגישה שקשה לך לשאת את זה, אני ממליצה לחפש עזרה, תמיכה - חברה טובה, קרובת משפחה או אשת מקצוע שמתמחה בנושא (אם תרצי, יש לי רשימה לפי אזור מגורים).
ולחלק הפרקטי-אני גם ממליצה לעשות בדיקת קרשיות. גם לי היו 2 הפלות רצופות (אחת בשבוע 7-8) ועשיתי בדיקת קרשיות שאומנם יצאה גבולית, אבל בעזרת תרופות הצלחתי להחזיק את ההריון שבא לאחר מכן.
מקווה שהסיפור שלי נותן לך תקווה.
בהצלחה!

למעלה