עצובה ומבולבלת

lalala777

New member
עצובה ומבולבלת

היי,כתבתי פה לא מזמן על כך שאני בזוגיות של שנתיים וחצי ויש בחור בעבודה שמוצא חן בעיניי, זאת הפעם הראשונה שזה קורה לי... בינתיים אני והבחור בעבודה מדברים מידי פעם אך אני רואה אותו לעיתים רחוקות כי אנחנו לא עובדים באותו הבניין... אנחנו סתם מדברים על מזג האוויר, עבודה, אוכל, דברים מצחיקים... הוא לא יודע שיש לי חבר, הוא אף פעם לא שאל וגם אני לא שאלתי אותו שאלות כאלה... קצת קשה לי עם זה כי אני חושבת על הבחור הרבה וזה מציק לי.. אני נמשכת לבחור ונהנת לדבר איתו... אני כבר עם החבר הרבה זמן, הוא אומר שהוא מתכוון להתחתן אבל לא כל כך עושה כלום עם זה... הרי זה לא נורמלי שאני חושבת על מישהו אחר נכון? אני גם לא יודעת אם אני כל כך מוצאת חן בעיניי הבחור האחר אבל נראה לי שכן אחרת למה הוא מדבר איתי נכון? מה עושים במצב כזה?

lalala777

New member
אבל איך אפשר להחליט?

הרי אין ביני לבין הבחור כלום חוץ משיחות פה ושם... אולי זה משהו חולף? איך אפשר לדעת? האם זה בעיה שאני כבר הרבה פחות נמשכת לחבר או אולי פשוט ככה זה בגלל השגרה? עצוב לי שאולי הבחור לא חושב עלי כמו שאני חושבת עליו... הרי אני לא יודעת אם אולי יש ךו מישהי...

מריוס זכריה

Member
מנהל
הנושא המרכזי הוא לא הבחור במשרד

למרות שהוא זה שמעסיק את מוחך, ועליו את כותבת את מרבית המלים, הוא לא הדמות החשובה בסיפור.
גם כי את לא ממש מכירה אותו.
ובעיקר כי את חיה עם אחר. זה שאת חיה איתו הוא האדם החשוב בחייך כרגע, לטוב או לרע.
ההחלטה החשובה היא האם להשאר עם החבר או לא, וזאת בלי שום קשר לבחור האלמוני.
למזלך הוא עדיין לא הציע נישואין, כי זה נותן לך זמן לחשוב בנחת האם הוא זה שאת רוצה לעשות איתו ילדים ומשפחה.

את בוודאי לא מצפה שאת התשובה יתן לך מישהו אחר חוץ ממך. זאת ההחלטה החשובה שלך.
אני מדגיש: ההחלטה היא לא האם החדש טוב מהישן.
ההחלטה היא האם הישן הוא האחד שלך, או שלא.
ואם תחליטי שלא, צריך ללכת לכיוון של פרידה.
ואז כדאי קודם להיפרד ממנו, בלי קשר לחדש, ואז לראות מה ומו.
אני אישית לא חושב שהבחור מהעבודה הוא יותר מקריאת השכמה בשבילך.
אבל תבדקי עם עצמך.

דובי1401

New member
הדשא של השכן תמיד ירוק יותר...

ולכן קוסם לך לחשוב על לעזוב את החבר של השנתיים וחצי ולהתחבר לבחור החדש.
אז זהו שלא..... את שנתיים עם בן אדם לא סתם, את כנראה אוהבת אותו..... ולפעמים קורה בחיים (גם כשנשואים) שנתקלים בגבר אחר שפתאום נראה ממש מה שאת רוצה או צריכה , זה לא אומר שזה נכון..... קודם נתקי קשר עם הבחור החדש , תבדקי את מערכת היחסים שלך עם הנוכחי כי זה מה שחשוב כרגע, אף אחד לא אמר שהחדש מושלם כמו שהוא מצטייר לך......
לפעמים זה באמת סתם נראה וחבלללל פשוט חבל להפסיד מערכת יחסים עמידה טובה וחזקה בשביל איזה פלרטטן שמקסים אותך.
&nbsp
בקשר לחתונה, תבררי מה מעכב אותו... תנסי לגשש... לפעמים הם קצת חוששים מפחדים ממה שעתיד לבוא, או שחושבים קצת יותר על העתיד ועל חסכון ורק אז להתחתן.... אולי הוא בכלל חוסך לטבעת? תבררי.....
בהצלחה!!

ayaya3

New member
דברי עם החבר שלך

את לא צריכה לספר לו על הבחור במשרד כמובן

אבל את יכולה לספר לו על קשיים ועל כך שאת מרגישה שדברים לא ברורים או לא זזים
את גם לא צריכה להזכיר חתונה
רק לפתוח ערוץ שיחה לתת לו להבין שמשהו חסר לך משהו קורה אצלך

אולי גם עליו עובר משהו ואולי הו אמפרש את ההתלבטויות שלך כריחוק ונלחץ
אני יכולה לבנות פה אלף ספקולציות
אבל נראה לי הרבה יעיל פשוט לדבר איתו...

אם אתם לא רגילים לדבר זה יכול לבוא קשה בהתחלה
אולי תתקלי בהתנגדות או בהתגוננות
תהיי סבלנית

נומלה

New member
חבר זה לא מים לשטיפת רצפה

מים לשטיפת רצפה, לא שופכים את המים המלוכלכים לפני שיש מים נקיים להמשיך איתם.
את צריכה להחליט אם טוב לך עם החבר או לא. בלי קשר לבחור בעבודה. הבחור בעבודה הוא אינדיקטור למה שקורה אצלך בבית, לא תחליף מיידי.
וכן. פרידה היא לקיחת סיכון. אז מה? הרבה דברים בחיים הם לקיחת סיכון. אז הנה שתי הבחירות שעומדות בפנייך: להשאר עם החבר או לא. לצורך הענין תניחי שהבחור בעבודה "סתם" נחמד. ההחלטה היא שלך בלבד, אבל אם את מחליטה להשאר, נראה לי שאת צריכה להשקיע יותר בקשר.

אייבורי

New member
למה, מדובר בשני אנשים שונים ?

&nbsp
אולי הגיע הזמן לעבור לתפיסת עולם הוליסטית שמעידה שיש חיבור בין כל חלקי המערכת.

אמרלדה

Active member
אין ספק שיש חיבור בין כל חלקי המערכת, אבל

לקבל החלטה לגבי בן זוג קבוע מזה זמן על פי שיחות מזדמנות עם חבר לעבודה ולב שמקפץ קלות בגללן, זו פשוט טפשות.
&nbsp
אין בעיה לבדוק את ההוא מהעבודה יותר ברצינות ולראות אם "יש לך אותו ביד" לפני שאת עוזבת את הקודם, אבל זו הדרך ההפוכה לעשות זאת. הרי ביחסים עם החבר יש איזושהי היסטוריה ואיזושהי אהבה. את האהבה הזו צריך לבדוק. האם הם מתרחקים? האם יש לה חסרים? האם האהבה התרוקנה מתוכן? האם היא רוצה בו כבן זוג לחיים? אחר כך לקבל החלטה אם להישאר אתו אם לאו, כי זה מה שמגיע לאהבה הזאת, לחבר הזה ולהיסטוריה המשותפת, וגם לעצמה. החלטה ברורה אם היא רוצה בו. אם התקבלה החלטה שזה כבר לא זה - אז להיפרד. ואחר כך ללכת הלאה.
&nbsp
זו הדרך הטובה ביותר לחבר בין כל חלקי המערכת. לבדוק את עצמך, רגשותיך, בן זוגך, סיבותיך ולקבל החלטה ממקום שלם ונכון. מותר ללב לקפץ מידי פעם וזה קורה, אבל לא נכון להיסחף לאחר כל קפצון כזה.

למעלה