עצובה ביותר

anatori

New member
עצובה ביותר

אני לא יודעת להסביר לכם מה אני מרגישה. פשוט דיכאון. אני בת 26 אמא לתינוק בן שנה וחצי עוד מעט. הגובה שלי הוא 1.71 והמשקל שלי לפני ההריון היה 62 ק״ג אבל זה לא היה המשקל שלי כל הזמן עשיתי דיאטה וירדתי מ75 קילו ל 62 ובהריון העליתי 14 קילו שמחצית מהם ירדה מיד אחרי הלידה. היום אני שוקלת 67-8 ואני לא מצליחההה לרדת עוד. אני עושה בדיוק את אותה הדיאטה שעשיתי לפני ההריון ושום דבר לא הולך לי. מה לעשות???

usi1

New member
אל תהיי עצובה.....

אין סיבה......
בטח שלא בגלל זה.
לעלות 14 בהריון זה נורמלי לגמרי וזה לוקח המון זמן לרדת את מה שהגוף צובר בהריון, הגוף משתנה, אל תסתכלי על דוגמניות, הן לא אוכלות ולא מספרות לכל העולם באיזה שיטות הן נוקטות כדי להשאר בעובי של גבעול חודש אחרי הלידה, את לא יודעת כלום עליהן והן לא דוגמה לכלום . הן גם רזות מאוד באופן גנטי אחרת הן לא היו במקצוע הזה.
תסתכלי מסביבך על נשים אמיתיות , מי נראית כמו דוגמנית אחרי לידה? לא פגשתי אחת כזו.
כולל מדריכות כושר .
לכולן יש עודפים וזה יורד אבל זה תהליך מאוד ארוך.
תשמחי בילד שלך ותצאי לטיולים בפארק/ ברחוב זה כושר בפני עצמו .
אם את מאוד מוטרדת לכי לתזונאית טובה , מקצועית , ותעשי בדיקות רפואיות לראות שאין איזה בעיה בבלוטת התריס .

תשובה

את מתארת שלפני ההריון שקלת 75 קג וירדת ל-62 קג. משמע- עשית מאמץ עמ לרדת במשקל, יש לך נטיה קלה לעודף משקל ואת מתאמצת ומצליחה!! שלמור על משקל סביב 67-8 קג, וזה - נפלא!! מצויין!! אין סיבה להיות עצוב/מתוסכל מזה שאת לא יורדת עוד. לגובה שלך זה משקל תקין!! ויפה שאחרי הריון ולידה את מצליחה לשמור על משקל זה .

למעלה