That Skeeter Woman
New member
עצובבב...
אני מניחה שהרוב יודעים שג`יני והארי עומדים כנראה להיות זוג בספר 5 ואז כנראה הם יפרדו מהסיבה הטראגית שג`יני כנראה עומדת למות...
בכל מקרה...למה הם יהיו זוג: 1) הארי עומד להיות חבר (ע``פי ג`קר) של דמות ותיקה...אבל לא הרמיוני (וג`יני היא הבת הכי ותיקה...אה, לא! יש את פטוניה, מולי וגב` פיג!) 2) ג`קר אמרה שיהיה לה תפקיד די גדול בספר 5 למה ג`יני עומדת למות: 1) היא וויזלית! הם מלכתחילה נוצרו 9 כדי שיוכלו להשאיר מהם מקסימום 3! 2) ג`קר אמרה שהדמות שתמות תהיה מעריץ/ה מיוחד/ת של הארי... 3) ו...יהיה לה תפקיד גדול יותר... בכל מקרה...העובדות האלו ידועות...רק פירסמתי את דעותי בקשר לספר הבא...אני מקווה רק שזה לא נכול כי ג`יני חמודה מידי בכדי למות!!
בכל מקרה...זה בטח יגרור הודעות התנגדות מנומקות היטב! יופי
תשכנעו אותי שהיא לא תמות ו...באותה הזדמנות...מה לדעתכם יהיה התפקיד הגדול יותר של ג`יני? -ליאת- אני לא יודעת מה יש בתמונה שצירפתי אבל השם שלה היה ``ג`יני והארי`` אז הנחתי שזה יתאים...אהה...נראה לי שזו התמונה המצחיקה שהם רוקדים או משהו...אני כבר אבדוק א``חכ!
אני מניחה שהרוב יודעים שג`יני והארי עומדים כנראה להיות זוג בספר 5 ואז כנראה הם יפרדו מהסיבה הטראגית שג`יני כנראה עומדת למות...