עצובבב...

עצובבב...

אני מניחה שהרוב יודעים שג`יני והארי עומדים כנראה להיות זוג בספר 5 ואז כנראה הם יפרדו מהסיבה הטראגית שג`יני כנראה עומדת למות...:-( בכל מקרה...למה הם יהיו זוג: 1) הארי עומד להיות חבר (ע``פי ג`קר) של דמות ותיקה...אבל לא הרמיוני (וג`יני היא הבת הכי ותיקה...אה, לא! יש את פטוניה, מולי וגב` פיג!) 2) ג`קר אמרה שיהיה לה תפקיד די גדול בספר 5 למה ג`יני עומדת למות: 1) היא וויזלית! הם מלכתחילה נוצרו 9 כדי שיוכלו להשאיר מהם מקסימום 3! 2) ג`קר אמרה שהדמות שתמות תהיה מעריץ/ה מיוחד/ת של הארי... 3) ו...יהיה לה תפקיד גדול יותר... בכל מקרה...העובדות האלו ידועות...רק פירסמתי את דעותי בקשר לספר הבא...אני מקווה רק שזה לא נכול כי ג`יני חמודה מידי בכדי למות!! :-( בכל מקרה...זה בטח יגרור הודעות התנגדות מנומקות היטב! יופי :) תשכנעו אותי שהיא לא תמות ו...באותה הזדמנות...מה לדעתכם יהיה התפקיד הגדול יותר של ג`יני? -ליאת- אני לא יודעת מה יש בתמונה שצירפתי אבל השם שלה היה ``ג`יני והארי`` אז הנחתי שזה יתאים...אהה...נראה לי שזו התמונה המצחיקה שהם רוקדים או משהו...אני כבר אבדוק א``חכ!

Panther

New member
אוי ואבוי

קודם כל, התמונה מזעזעת! היא מצויירת כמו פוקימון או משהו... וג`יני לא תמות כי זאת תהיה אבידה ענקית מדי לוויזלים ובגלל שרון הוא דמות די ראשית זה לא יוכל לקרות! זה יכול להיות גם קולין שימות, ובעצם לא חסרים אנשים שמעריצים אותו, יכול להיות גם מישהו מבוגר. ועוד דבר, בטח החברה שלו תהיה צ`ו. בשביל מה עשו אותה ואת זה שהארי אוהב אותה בספר 4 אם לא בשביל שהיא תהיה בסוף חברה שלו?

טובבב... X4

תמונה מפגרת...זה אמור להיות די חיקוי של סיילור מון או משהו...אבל...בכל מקרה...לג`יני עומד להיות תפקיד גדול יותר בספר 5...מה שאומר שהיא או א) תמות ב) תהיה חברה של הארי חוצמזה, צ`ו היא לא דמות ותיקה בכ-לל! ויש אותה כדי שיהיה מי שיבכה על סדריק ז``ל! -ליאת-

למעלה