עצה

• פותח הנושא ettt
  • פורסם בתאריך

ettt

New member
עצה

אולי מישהו ממכם יודע אם בן אדם ששבר לפני שנתיים יכול לצלול? עד עכשיו הנחתי שלא אבל אולי? ממש בא לי....

ettt

New member
אמרו לי ש..

עם יש שבר בלסת זה יכול להיות מסוכן, מכיוון שבצם לא קיבעו אותו בניתוח, אז יכול להיות שיש שם מה שהרופא אמר "אויר". הגיוני? ודרך אגב אני בחורה לא בחור...

הקרפיון

New member
זה לא נשמע סביר במיוחד

עפ"ר אין חללי אוויר בגוף. רקמות חייות נוטות לספוג את הגז ולהפריש במקומו נוזל. אבל אני לא רופא. תשאלי רופא צלילה, או לפחות תפני לDAN, שיש שהם דואל שאפשר לשאול בו שאלות רפואיות

ממש ממש לא סביר

בגוף באופן טבעי לא קיימים חללי אוויר- חללים כאלו מלאים ברקמות שונות או באברים. אחת הסכנות במקרה של שבר פתוח היא כניסת אוויר למערכת הדם, אבל זה קורה במקרים נדירים וע"פ רוב זמן קצר לאחר השבר. כמובן אני לא רופא וכדאי תמיד להתייעץ עם רופא, רצוי רופא צלילה. צלילה נעימה הומר

אילוניק

New member
שבר מה ומה מצב השבר

אני שברתי בערך לפני חודש וחצי את עצם החזה ואחרי חודש קיבלתי אישור מהאורטופד שלמזלי הוא גם צולל לצלול ולא לעבור את ה 30 מטר עם עוד כמה הנחיות משאלתך אי אפשר להבין מה נישבר ומה מצב השבר או מצבך הגופני מה יותר קל לפנות לאורטופד לקבל חוות דעת ואולי הפניה לרופא צלילה שימליץ על סמך התיק או המצב הרפואי שלך אם אפשר לצלול אילוניק היפה I.H.B

gidib

New member
אני צולל אחרי שבר ברגל ואפילו חוסך

משקולת בזכות פלטה ברזל שהצטרפה אינטגרלית מבפנים...

למעלה