עצה

1לי מור

New member
עצה

רציתי להתייעץ אני בת 26 ללא השכלה עד עכשיו לא ממש ידעתי מה אני רוצה ללמוד ועכשיו החלטתי לוותר משיקולי הגיל ,החלטתי למצוא עבודה האם זה יהיה נורא לוותר על לימודים אקדמאים אני רוצה למצוא עבודה טובה שאפשר יהיה ללמוד בה ולהתפתח לא ראש קטן חשבתי אולי ללמוד קורס מקצועי האם יש תעודה ששווה ללמוד אותה ???הייתי רוצה לשמוע מאנשים שגם לא הסתדר להם ללמוד וזה לא סוף העולם

popik23

New member
משיקולי גיל? לדעתי תשקלי שוב

זה נראה לך שכולם מתחילים ללמוד בגיל מוקדם כמו 22-24 אבל תדעי שחלק גדול(ולדעתי הרוב) עושה הרבה שינויים במשך השנים הללו בתחומי הלימוד, ככה שרוב הסטודנטים לא באמת מסיימים היום תואר בשלוש שנים וסוגרים את הבסטה(יש כאלה שפורסים תואר ראשון על ארבע-חמש שנים). אני מכיר אדם שסיים הנדסת תוכנה באוניברסיטה והחליט להיות רופא, וכן הוא התחיל ללמוד מקצוע שהוא כנראה יתחיל לעבוד בו בגיל מאוד מאוחר(אחרי שבע שנים הוא רק יתחיל התמחות). והוא רק מקרה אחד מתוך כמה שאני מכיר כולל רואה חשבון מצליח(גיסי) שהתחיל ללמוד רק בגיל 33. -בקיצור. אם אתה רוצה להתקדם ולהתפתח אז אל תכניסי את הגיל לשיקוליך. את עוד יחסית צעירה, והמון אנשים מתחילים את הדרך לקריירה בגיל כמו שלך. ובלי תואר ראשון יהיה קשה לך למצוא "מקצוע" מהנה, אלא עם את נהנת מעבודות מזכירות או עבודות דומות לאלה. מקווה שתרמתי לך קצת, ומאוד מקווה שכן תשנסי מותניים ותתחילי ללמוד.

fighter21

New member
26? את עוד צעירה

26 זה ממש לא גיל מבוגר ללמוד. זה בערך כמו לומר ש-35 זה גיל מבוגר להתחתן, ואנשים מתחתנים גם בגיל 40+..

למעלה