עצה...

עצה...

אתם כולכם כאן מעריצים את מדונה נכון? אז זתומרת יש לכם את רוב הדיסקים שלה כן? למישהו מכם יש הדיסק "SOMETHING TO REMEMBER" מ-1994?

MadonnaFan

New member
אווווו

מי שאין לא את הדיסק הזה לא יכול לקרוא לעצמו מעריץ... זה דיסק מעולה. אני במיוחד אוהבת את you´ll see ואת take a bow. דיסק נהדר! ואתה לא צריך לכתוב עצה כדי שיענו לך. @מעין@ And I´ll remember the strengh that you gave me now that I´m standing on my own...

kurkevan

New member
אפשר להגיד שיש לי

לא בדיסק אבל בקלטת וזו אחת הקלטות האהובות עליי ביותר (אחרי רוזלנד של אלניס מוריסט ולפני האנפלגד של נירוונה). שמעתי הרבה שירים של מדונה ויש לי גם אוסף אחד שאני לא יודעת איך קוראים לו ו""SOMETHING TO REMEMBER" הוא בהחלט מצוין ויותר טוב- בעיקר בגלל העובדה הפשוטה שהוא יצא לפני ray of light" האלבום שגרם לי, טוב-לא לשנוא, אבל לאהוב הרבה פחות את מדונה.

libi k

New member
../images/Emo52.gif אבל אתה נורמלי???????? ../images/Emo54.gif

ray of light זה האלבום הכי הכי שלי של מדונה (אם לא בכלל). וגם ממש לא במפתיע הוא זכה לכינוי "העבודה הכי טובה שלה עד כה". אני ממש לא מבינה אותך,,,,,,,,,שמענו בכלל את אותו האלבום? תעשה לי טובה ותקשיב לאלבום פעם נוספת ואחרי זה תביא את דעתך,,,,,,,

מסכים איתך!!!

ריי אוף לייט הוא מעולה! יש לי שלוש אלבומים של מדונה: ריי אוף... מוזיק... סומטינג טו... וגם סינגל עם מיקסים מיוחדים של ביוטיפול סטריינג´ר שנקנה בחו"ל ושלא הגיע לארץ. ריי אוף לייט אלבום מדהים במיוחד טראק 2: סווים.

MadonnaFan

New member
מסכימה אתכם!!!

זה דיסק מדהים, אולי הכי טוב, עדיין לא הצלחתי להחליט (...). כל שיר בו יפה יותר מהשני. @מעין@ ויצורי- האורז

נו באמת!

אמנם ray of light הוא אלבום משובח, אבל האלבום האמיתי שבאמת מייצג את המדונה שכולם אוהבים לאהוב! למקרה שעוד לא הבנת, אני מדבר על: the immaculate collection

MadonnaFan

New member
אה- אז אין לי כותרת, אז מה???

אני מאוד אוהבת את האימקולייט אבל הוא לא חזק כמו ריי אוף המעולה. דרך אגב, מדי שלנו מוציאה עוד אוסף בקרוב! @מעין@ וק סקייוקר החתיך...

אני תוהה... ../images/Emo35.gif

hola, מדוע את מתעקשת לקרוא למדונה "מדי"? האין זה לא קמעה שכונתי? (אני פשוט סנוב). אם כבר הולכים על שמות חיבה, אז תקראי לה בשמה הראוי ביותר: "המדונה", אחרי הכל זהו פורום עבורה ולא עבור ילדי השכונה (יצא לי חררררוז). ...think about it אני.

MadonnaFan

New member
שכונתי??? *בוהה בתדהמה במסך*

זה אחד הכינויים האהובים עליה (ועלי) ביותר! ואני לא ילדת שכונה. מה זה, הגדרה עדינה לפרחולית? @מעין@ " כשאני רעבה, אני אוכלת. כשאני צמאה, אני שותה. וכשבא לי להגיד משהו, אני אומרת אותו!" המדונה *מחייכת אל סבא של צבי (? מה השם הזה? דורשת הסבר!)

המממממ....

מעיין כפרה, מה קורה? זה די קשה להסביר, כי אני בעצמי לא כ"כ בטוח מאיפה הכל התחיל, אם כי אחותי הגדולה הדביקה אותי (היא נטשה את הביטוי לפני שנתיים ומאז ירשתי אותו...) אני. נ.ב תמסרי מזל"ט לחברה שלך..

למעלה