עצה

volfman1

New member
עצה

היי זו פעם ראשונה לי פה אנ ימקווה שאוכל להעזר בכם במצבי אז ככה לפני כמה ימים נסתיימה אך לא הושלמה (כפי שאסביר) מערכת יחסים של שנה וחצי כמעט נפרדנו מפני שהתנהגתי עליה יותר מידי בכבוד היא הרגישה שאני הסמרטוט שלה מה שאני הרגשתי זה שאני נותן אהבה לאהבת חיי וכך כנראה נמאסתי עליה בנוסף היא הרגישה חסרת בטחון עימי ואמרה שנדרש שינוי משמעותי בחיי ובעיקר באופי שלי - שינוי שלדעתה בלתי אפשרי אני מצדי עדיין מאוד אוהב אותה ואמרתי לה שאני מוכן והולך לעשות את השינוי הזה בשביל לי וגם בשבילנו (בקטע הזה יש צדק עימה שאנ יצריך לעשות שינוי) הבעייה היא שהיא לא מוכנה לקבל אותי עכשיו ואנ יחושש שאני עלול לאבד אותה לעד אני מרגיש שזוהי אהבת חיי ואני יודע שאני בסוף יתגבר עליה אבל כל חיי יחיו בצל של פיספוס היא אומרת שליבה כעת מתקרר והיא מחכה לאביר על הסוס הלבן אני רוצה להיות הוא יש לכם עצות בשבילי תודה

הרצון ומימושו

לא די ברצון, אלא גם ברצון לממשו. אך כאשר המימוש תלוי באחר המסרב, פשוט אי אפשר לממשו. ובקצרה- בכל זוגיות, די שאחד הצדדים לא יחפוץ בה כדי שתחדל להתקיים. בכל זוגיות, שני הצדדים צריכים לרצות בה ואף לרצות לממשה. לפי מה שאתה מתאר- הצד האחר אינו מעוניין. לכן לא תצליח לממש. חבל על האנרגיות, לך אל שדות אחרים, נסה להתגבר ולהסתגל. בהצלחה

seeyou

New member
עם "אופי" נולדים-../images/Emo11.gif

לא הבנתי על איזה שינוי מדובר ועוד דבר:" היא הרגישה חסרת בטחון עימי "??? לא חשוב מה שאתה תעשה או לא את ההרגשה שלה לא תוכל לשנות אתה "מרגיש שזוהי אהבת חיי "? לא הבנתי ממכתבך שזה מה שהיא מרגישה לא תמיד מה שרוצים זה גם טוב לנו יוסי "

וולפמן?

אני אומרת תמשיך הלאה. אם היא תרצה היא תחפש אותך. וכנראה שלא נועדתם להיות וכל הקלישאות המצטרפות לכך. בהצלחה מיכאלה

אהבה5

New member
טוב

רגע אני רוצה להבין, הסיבה היא שאהבת יותר מידיי והיא רוצה שתשתנה בגלל זה ואתה מוריד לה את הביטחון העצמי (איך בדיוק בהרעפת האהבה שלך?!) זה לא מסתדר לי ולמה את חושב שיש צדק עימה ואתה צריך להתשנות? או שהיא צודקת ואתה לא מספר לנו מה? או שהיא ערערה לך את הביטחון העצמי שלך? אם זו האהבה של החיים שלך - אל תוותר אם אתה חושב שהמערכת יחסים הזו לא טובה בשבילך -לך

למעלה