עצה

tova28

New member
עצה

היי לכולן זו פעם ראשונה שאני נמצאת בפורום זה,אני ובעלי עברנו 3 הזרעות ללא הצלחה (לבעלי יש בעית וריקוצלה) ואתמול לאחר פגישה עם לב-רן הופננו להפריה,אז עם הרבה חששות ופחד אני רוצה לקבל חיזוקים לפחות לגבי לב-רן, אז אם מישהי מכירה אותו אשמח לשמוע המלצות והאם הוא מומחה בתחום פריון הגבר. תודה מראש

בבוצי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מאחלת לך שהות קצרצרה ושתעברי מהר לפורום השכן - פורום הריון. גם אני אחרי הזרעות כושלות, לבעלי יש בעיית ורקולציה ,אבל כוון שהזרע יצא תקין במהלך הבדיקות, לא מתיחסים אצלנו לבעיה זו, ובדיוק היום התחלתי את המחזור הראשון (ובעזרת ה' גם האחרון ) של טיפול ה-IVF-(זריקת הדקא) נכון- אני חוששת, ולפעמים יש לי גם סיוטים בלילה, לאחרונה חלמתי שאינסטלטור שמן בא ורוצה לנתח אותי ולעשות לי את השאיבה. אבל חייבים להתגבר ולחשוב חיובי. תכניסי לעצמך לראש כל הזמן שיש לך את היכולת לקלוט הריון,(דמיון מודרך) וחוץ מזה מה שאני עושה כדי להרגע- אני הולכת לטיפולים אלטרנטיבים לחיזוק הגוף- רפלקסולוגיה בשילוב עם רייקי. והכי חושב להתפלל ולא להתייאש. לגבי לב רן אני לא מכירה אותו ,אבל בטוח בנות אחרות יוכלו לעזור לך. השד לא כל כך נורא, והוא לא מאד שונה מתהליך ההזרעות. בינתיים שיהי לך המון המון בהצלחה, ותמיד את יכולה לפנות לפורום אם כל שאלה ובעיה הכי קטנה שצצה לך, בשביל זה אנחנו כאן.

בבוצי

New member
תיקון

המשפט השד לא כל כך נורא קפץ לי ,ומתיחס לפיסקההראשונה

Big Mama 1

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי בבוצי, אינסטלטור שמן?

מה דעתכן לפתוח שירשור חלומות?

tova28

New member
תודה

תודה על העידוד, האמת שאני בסדר, אני מרגישה שאני חזקה, קצת בשוק כי רק אתמול היינו אצל לב-רן, אבל אני חדורת אמונה, אשמח לשמוע תגובות מבנות שמכירות אותו שהבעיה היא אצל הבעל. שיהיה לך המון בהצלחה תודה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. על לב רן היו הרבה המלצות בפורום. אם תציצי בלוחות (בסרגל הכחול בראש העמוד) בהמלצות על רופאים ותדפדפי קצת בדפי הפורום תגלי דעה טובה עליו. אני מקוה שתקבלי המלצות מבעלות נסיון. בהצלחה נועם

למעלה