עצה.....

whatever4

New member
עצה.....

אני מתלבטת איזה מבין שני הדיסקים של stone temple pilots לקנות: Core או Purple?

E GirL

New member
Core

אמנם אני לא מכירה את כל Purple, אבל עד עכשיו יותר אהבתי את Core...

p r o X y

New member
purple!!!!!

הרבה יותר טוב לדעתי הראשון יותר מידי כבד השני כבר יותר יצירתי. יותר חכם. אבל שיקול שלך. תורידי חלק מהשירים ותראי פחות או יותר את הסגנון של כל אלבום.

sukyel

New member
core.....אבל גם purple טוב....

פשוט לא כמו קור... אבל בת'כלס...פרפל יותר קרוב לגראנג' מאשר קור....

whatever4

New member
../images/Emo51.gif

נראה לי שאני יקנה את core.......אבל אתם מוזמנים לשנות את דעתי.....

call me a dog

New member
אולי תרד מסטון טמפל ותלך למשהו

טיפה יותר איכותי? קנה לך איזה פיית' נו מור טוב, או מאדר לאב בון.. או משהו ישן של סאונדגארדן? לא עדיף?

whatever4

New member
קודם כל....

אני בת. שנית כל הספקתי להכיר הרבה שירים של סטון טמפל ואהבתי מאוד את הסגנון אז.... למה לא לנסות? חוץ מזה שיש לי את כל אלבומי סאונדגרדן הישנים וגם אחד של פיית' נו מור.....

איזה יש לך של פיית' נו מור?

לי יש שניים: angel dust king for a day,fool for a lifetime שניהם מעולים... אהמ..ומה עם סוניק יות'?אוהבת? או אולי מאדהאני\אליס אין צ'יינס?? כמובן שזאת בחירה שלך,והטעם שלך בלבד.. אבל אני ממש לא מתלהבת מסטון טמפל.. אבל אם את כן,אז תהני :}.

whatever4

New member
גם לי יש את...

angel dust, בהחלט דיסק מעולה. אליס אין צ'ינס? ברור שאני אוהבת! (איך לא?!) יש לי את dirt ואת jar of flies בקשר לסטון טמפל: שמעתי הרבה שירים שלהם ואהבתי את הסגנון אז התחשק לי לקנות דיסק שלהם. אבל כמובן שעל טעם ועל ריח אין להתווכח

אנג'ל דאסט באמת דיסק מעולה...

וגם ה-king for a day מעולה. ניחשתי שאת אוהבת את אליס אין צ'יינס (איך לא באמת..),ואני ממליצה לך מאוד לקנות את האנפלאגד.דיסק מעולה. ואם את אוהבת את סוניק יות',אני מציעה לך לקנות את-goo (לי יש אותו),זה אחלה דיסק. אבל אם את יותר בקטע של סטון טמפל,אז תקני אותם.. תקשיבי לטעם שלך לא לטעם של אחרים.אני כמובן רק המלצתי לך. בכל אופן,תתחדשי,לא משנה איזה דיסק את קונה.

call me a dog

New member
חחח

מה את מציעה לה את מאדהאני? מאיפה היא תשיג?? בכל מקרה.. לא זלזלתי בך בכלל.. וכן, סטון הם ממש טובים. אבל זה שנתתי איזה 3-4 להקות לא אומר שרק אותם יש. פשוט במקום לשמוע מוזיקה שכולם מכירים. תנסי דברים חדשים, זה יכול להוביל אותך לדברים שווים.

אם כבר מדברים על זה...

מישהו,למען השם,יודע איפה משיגים דיסק של מאדהאני בארץ הזאת?? ולא,לא מהאינטרנט.

למעלה