עצה

PennyLane

New member
עצה

אני צריכה להכין לקנדי אחד (
) דיסק עם שירים ישראליים. עכשיו, רציתי להביא לו דגימה מכל סוגי המוזיקה, נניח, חשבתי על שיר אחד של כל אחד מהבאים: משינה שבק ס מוקי שוטי הנבואה ברי סחרוף שייגצע (?) מוניקה סקס עברי לידר אביב גפן היהודים כנסיית השכל איפה הילד החברים של נטאשה וגם קצת סוגים אחרים, פחות אהובים עליי: נאמר, סאבלימינל, מזרחית, וכו'.. יש לכם הצעות לשירים שייקלעו גם לאוזן זרה? כלומר, נגיד לא שיר עם מילים מדהימות ולחן חלש, אלא פשוט שיר סוחף, בכל שפה (ע"ע איפה הילד
). תודה מראש

ToL ToL

New member
השיר שיסחף כל אוזן

אביב גפן- מלאך... הערס הכי גדול במדינה התחיל לשמוע אביב גפן בגלל השיר הזה אז תביני איזה השפעה יש לו!!!

Mייקל

New member
אז רק בשבילך

חיפושית שלי (לפי הניק שלך :)): השירים הם קטשיים אבל עושים את שלהם כלהיטים שהפכו ועוד יהפכו לקלאסיקות (וגם כמה תוספות שלי): משינה - ריקוד המכונה/ אז למה לי פוליטיקה עכשיו מוקי - כולם מדברים על שלום ברי סחרוף - חלליות שייגצע (?) - הם אחלה אבל לאוזן קנדית חדשה? אולי את ניו-יורק רפיח מוניקה סקס - מכה אפורה/ גשם חזק עברי לידר - חולצת פסים/ תמיד אהבה אביב גפן - עונות/ מלאך/ האם להיות בך מאוהב היהודים - קח אותי כנסיית השכל - עושים אהבה/ למאיה יש אקדח איפה הילד - מה שעובר עלי/ לבן בחלום שחור החברים של נטאשה - נאמר כבר הכל/ על קו הזינוק ותוספות של להיטים שלי: קורין אלעל - זן נדיר מאיר בנאי - שער הרחמים אביתר בנאי - מתי נתנשק? אספ. אמדורסקי - החדר האינטימי שלי (תערובת אסקוט) פוליקר - פחות אבל עוד כואב הקספרים - תראו אותי ירמי קפלן - כבר עכשיו פורטיס - אין קץ לילדות דנה ברגר - עד הקצה כוורת - נתתי לה חיי

למעלה