עצה

daniela82

New member
עצה

טוב אנשים עכשיו אני יספר לכם על החרא שאני אוכלת בבית שלי ואתם תנסו לעזור לי טוב? יאלה נתחיל אבא שלי בן אדם פרמיטיבי אבל ממש עכשיו אין לי בעיה בקטע שהוא מפקח לי על הבגדים (אני אח"כ מעלה תחולה ושמה איפור... גם ככה) או שיש לו כל מיני יציאות דפוקות על דברים שאני עושה או שהוא מחפש לריב איתי או שהוא לא מרשה לי חבר לכל אלה התרגלתי (פחות לקטע של החבר אבל חיים). הקטע שהוא לא מרשה לי לצאת למסיבות ולהסתובב רק עד 11ורק עם חברות שהוא מכיר. וזה כזה חרא כוס אמק אני בת 16! הקטע שהוא יעני מסביר לי תסיבות לאישורים אבל השורה התחתונה היא שהוא חושב שאני ילדה טיפשה ושהוא לא רוצה לדאוג לי ולכן אני צריכה להתחשב בו המנייאק... טוב הפיתרון שחשבתי עליו זמן די רב הוא בריחה מהבית ואז תבוא עובדת סוציאלית ותשים אותי בפנימייה (דרך אגב הוא גם לא רוצה לשים אותי בפנימייה) ואז הוא יתקפל לאט. אבל הפחד העיקרי הוא שהוא באמת יזרוק אותי מהבית סופית לא במובן הפיזי אלה יותר הנפשי- לא אכפת לי ממנו או מאמא שלי (שהיא נחש לא קטן) אלא מהאחים שלי ואחותי. טוב כתבתי דיי הרבה תקראו ואז תחזרו אליי

טוב...

טוב, אבל תקשיבי עד הסוף! יכול להיות שזו הולכת להיות סטירה בפנים (אבל לפעמים זה טוב, מעורר, מנסיון, הרבה פעמים סטרו לי ורק אז התעוררתי). אז ככה: אני לגמרי מסכימה איתך שזה קשה תחת כאילו, אם ההורים שלי היו עושים לי את זה הייתי מתה, א-ב-ל תחשבי בדוגרי על הסיבות שלו: הוא fucking דואג לך!!! הוא חי בעולם שבו הוא רואה בעיתון בחורות נאנסות והאנס אומר: הן דרשו את זה! והדבר היחידי שהוא רואה בניגוד אלינו זה הבת שלי, שאני כל כך אוהב (וכן, אם יש לך ספקות, הוא אוהב אותך...) כאילו, אם רק קיים צל של ספק וחשד שזה יכול לקרות, הוא רוצה למנו ע את זה בדרכו הפרימיטיבית והמיושנת- והוא חושב שזו הדרך- וזה בסה"כ די מפחיד- תסתכלי על אבא שלך- את רואה בעיניים שלו שהוא עושה מ-ל-א למענך... ואת תביני את זה רק אחרי שיקרה לו משהו ואז תביני כמה הוא חשוב לך וכמה הוא עשה בשבילך... ואז יהיה מאוחר מדי (בלי לדכא...) אז אני אומרת, תנסי להבין, ואין מה לעשות, מנסיון, חוץ מלחיות עם זה ולהבין ואולי שיחות רגועות והגיוניות. זהו ככה על קצה המזלג... תתעודדי-כולה בגדים עוד שנתיים שלוש את תעשי מה שבא לך!!!!!!!!!!! תזייני, תתאפרי, תתלבשי, תתפשטי והכל ברצונך!!!!!!!!!!!

daniela82

New member
אני מבינה מאיפה הוא בא

אבל הקטע שלו זה שהוא מעדיף שאני אשב בבית מאשר שאני אצא והוא יצטרך לדאג. עכשיו הבנתי תקטע, אבל עדיין דווקא לי יקרה משהו? אפילו שאני גרה בשכונה חרא עם ערבים ומסוממים עדיין הוא דואג יותר מדי. הוא מסתכל עלייי כחסרת ישע ואולי אני כן מול אנשים כאלה אבל בנות אחרות כן מצליחות לא להאנס ודווקא אליי יבוא אנס??? הוא דואג יותר יותר מדיי אבל יש לו גם תקטע של הפרמיטיביות -אני גרוזינית ואצל רוב בנות דודה שלי זה ככה והרוב נובע מהתפיסה שלבתעשרה אין מה לחפש במסיבות ועזבי אותך והקטע של הדאגה זה גם קטע של.... קשה להסביר אבל זה כמו את בת שלי את גרה בבית שלי את תעשי מה שאני רואה לנכון . לדוגא הוא שם אותי במגמת פיזיקה ככשנה שעברה נכשלתי בזה. אני מקווה שאת מבינה מאיפה אני באה, ולא שאני סתם ילדה מפוקנת שרוצה "חופש"

*neta*

New member
אוי לא להשתמש בתירוץ

"לי זה לא יקרה" כי בימינו כבר אין לדעת... מה זאת אומרת הוא שם אותי במגמת פיסיקה? הוא קובע מה את תלמדי? את צריכה ללמוד מה שאת רוצה ומה שאת אוהבת, לא מה שההורים רוצים. ושעת חזרה ב11 זה באמת מוקדם לבת 16...תנסי לדבר איתו על זה כי אפילו סרט נגמר לאחר חצות. תגידו לו שמות של חברות שלך שהוא מכיר (חברות אחראיות, כאלו שהוא יכול לסמוך עליהן).

ננס לבן

New member
זה לא גזענות אבל שמעי:

גרוזינית...מה לעשות.... זה איך שהוא מחונך להיות. כגרוזיני זה "מסורתי" ומקובל שכמו אצל מולסמים,בת בבית? אז אבא קובע לה מה היא תלבש,מה היא תאכל והאם הוא ממש קשוח אז גם מתי לנשום..לא ככה? אז לדעתי זה שילוב בין זה שהוא דואג לבין איזה שהוא קטע של כבוד שיש לו אז אין מה לעשות.את לא יכולה לשנות לו כמבוגר צורת חיים שהוא רגיל לה.את צריכה לסבול אותו ולחכות עוד 3 שנים.ואז לפרוש כמה שיותר רחוק מהבית.

daniela82

New member
בדיוק ככה

וכן הבן אדם קובע לי על הכול!!! אבל הקטע שעכשיו המצב מאוד חרא ואני מאוד רוצה לשנות אותו הקיצר תודה אנשים על התגובות, למרות שלא עזרתם עדיין תודה

למעלה