עצה :)

Noaggg

New member
עצה :)

היי בנות לא מזמן רכשתי את הקונסילר Pro Longwear של MAC בגוון nw25.
אחרי 10 דקות שאני מורחת אותו מתחת לעיניים הוא נהיה כהה מאוד, יותר מהכהות מתחת לעיניים מסיבה לא ידוע.
אני לא מורחת הרבה בכלל וחשבתי אולי לקנות גוון אחד בהיר יותר למרות שהוא הצבע שלי בדיוק ולאחר שניסיתי ראיתי שהוא מכסה טוב אבל משאיר אפרוריות מסויימת.
רציתי לשאול האם זה משהו ידוע שקורה בקונסילר הזה? האם כדאי לי כן לקנות גוון אחד בהיר יותר או האם יש קונסילר אחר של מאק שהוא גם בעל כיסוי גבוה שאתן ממליצות לי עליו.
כמו כן גם רציתי לדעת האם יתנו לי להחזיר את הקונסילר אפילו שהוא כבר שומש מספר פעמים.
תודה מראש, נועה :)

Noaggg

New member
המלצה

לפי דעתך כדאי לי לקנות גוון אחד פחות או לנסות nc ולא nw?
ועוד דבר, בכל החנויות של מאק יש דוגמיות?

Kettercat

New member
גם לי זה קרה איתו

התאימו לי גוון לא טוב בחנות (נראה טוב בתאורה שם, בפועל מאוד כתום וכהה עליי, גם זמן מה אחרי ההנחה) - לא נתנו לי להחליף לצערי, למרות שזו הייתה פאשלה שלהם.

Kettercat

New member
אני לא חושבת שזה כבר יעזור

הוא נרכש כבר לפני שנה. אבל תודה בכל אופן

אורזיגל

New member
שנה זה באמת הרבה זמן, בפעם הבאה, אם התאימו

לך מוצר לא מתאים ובסניף ממנו רכשת אין עם מי לדבר, אל תהססי לפנות מיד לשירות לקוחות.
מלבד זאת, ממליצה לפני רכישת מייקאפ או קונסילר או מוצר נוזלי אחר, לבקש דוגמית ולנסות בבית מספר פעמים, לרכוש רק כשאת בטוחה.

Kettercat

New member
צודקת! הייתי תמימה וצעירה

כבר למדתי להיות חכמה יותר מאז

marina4o

New member
הוא לא מתכהה לי באזור מתחת לעיניים אבל כן

בשאר הפנים. לא הייתי מחליפה ל-NC אבל אם יש לך אפרוריות תנסי קודם כל לנטרל את הכהות בעזרת קורקטור מתאים ורק מעליו להניח את הקונסילר.

אורזיגל

New member
תחזרי לחנות

אם לא יעזור, תפנימלשירות לקוחות.

אם תבקשי, יתנו לך דוגמית בקופסית קטנה. הם נותנים דוגמיות של מייקאפ, קונסילר וכדומה.

למעלה