עצה

Vanilla9

New member
עצה

היי אני אלכס בת 22, הייתי עם חבר שלי קרוב לשנה..הייתה לנו זוגיות טובה מאוד לפני כשבועיים פתאום היה בינינו איזשהו נתק ויום אחד הוא בא אליי והכל היה בסדר,הייתי בטוחה שאכלתי סרטים על כל העניין והכל בסדר בינינו..יומיים אחרי זה הוא הודיע לי שהוא רוצה להיפרד אך הוא לא אמר לי למה,קבענו להיפגש יום למחרת כדי לדבר על הנושא והוא לא דיבר איתי ,אחרי שבוע ראיתי אותו במסיבה תפסתי יוזמה והלכתי לדבר איתו כששאלתי אותו מה קרה הוא אמר לי שהוא לא רואה בקשר לטווח ארוך כי הוא לא בעניין של חתונה ניסיתי להסביר לו שגם אני לא וכששאלתי אותו אם הוא עדיין אוהב אותי ומוכן לוותר על משהו טוב בגלל הפחד הזה שלו הוא אמר לי לא יודע..שם נגמרה השיחה. העניין הוא שאני עדיין אוהבת אותו,מאוד וקשה לי להאמין שהוא הפסיק לאהוב אותי ככה סתם (לא רבנו או משהו כזה) השאלה היא האם לנסות לדבר איתו שוב או מה? מצטערת על החפירה

seeyou

New member
"השאלה היא האם לנסות לדבר איתו שוב"?

לערכתי-לא. אני חושב שאת לא צריכה לבקש אהבתו. כדי להתנתק מקשר לא צריכים הרבה סיבות לפעמים הגיל הוא הגורם אני חושב שגם אם יחזור וינסה לחדש את הקשר לא להסכים - לפחות לא בזמן הקרוב. בהצלחה יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
נסי, למה לא

אמנם הוא לא רוצה להיות איתך. ההסבר שאנשים נותנים הוא לא תמיד ההסבר המלא והנכון, אבל העובדה שלא רוצים להיות יחד נשארת בעינה. אבל מצד שני, מה יש לך להפסיד מלנסות? מריוס

ערסlight

New member
למה לא?

כאילו... לא מספיק שניפנפו אותה, אז מה זה קצת השפלה? אם כבר? מה? מה לא ברור?

מריוס זכריה

Member
מנהל
השפלה זה עניין סוביקטיבי.

אי אפשר להשפיל מישהו שמכבד את עצמו. דיבור איננו דבר משפיל. דרך אגב, גם "להיזרק" יכולה להיות השפלה, ואולי אפילו יותר גדולה. מריוס

seeyou

New member
שאלה טובה

היתה לי תחושת בטן שהיא "ילדה טובה" אשר מחפשת חבר ולא רק זיונים. אילו היתה "שובבה-משוחררת יותר" בטוח שהיא היתה מוצאת "הסדר" ליחסים ביניהם. עוד "תופעה" שגיליתי אחרי הרבה שנים אם אני הייתי "מתאמץ" להשיג בחורה למרות הספקות שלה ה"זוגיות" היה זורם עם באבי לידה
והיא היתה עושה לי טובה שנותנת. בו בזמן,כאשר בחורות אחרות היו רוצות אותי למרות שלא היו בטעמי ה"זוגיות" הייתה כייפית יותר עם הרבה יותר פינוקים
בעסקים לומדים אומנות המו"מ כאשר אחד הצדדים מת לסגור עיסקה אז הוא אוכל אותה.

לפי דעתי לא ללכת לדבר איתו

הבחור מהחתימה שלי - אמר שהבעיה היא שנשים צריכות "סגירת מעגל" - הן צריכות לדעת שזה הסתיים. אבל הבחורים הם פחדניים והם לא יעשו את זה. הם לא יגידו - אני מסיים את הקשר שלנו בגלל א', ב' ג'. הם פשוט ייעלמו. את רוצה לדבר עם החבר שלך כידי לקבל את הסגירה הזו. את לא תקבלי אותה - את לא תדעי למה הוא סיים את הקשר. לכן את צריכה בעצמך לסגור את המעגל. איך תעשי את זה? אני לא יודעת... אבל אני מקווה שזה נתן לך חומר למחשבה

I C E M A N 7

New member
בולשיט

אין פה נשים וגברים - "הפחדנות" הזאת משותפת לשני הצדדים. היא מונעת משני גורמים עיקריים: 1. רגשות כלפי הצד השני - לא רוצים לפגוע, והאמת לעיתים קרובות פוגעת. 2. אינטרסים - כל יצור חי פועל על פיהם ואנחנו לא שונים. יש רצון להשאיר את הדלת פתוחה למקרה של חרטה. ה-א,ב,ג האמיתיים עשויים להתגלות רק אחרי תקופת צינון ארוכה, כששני הצדדים נפגשים שוב ומדברים על זה עם מינימום אמוציות. אבל גם אז זה לא יהיה מדוייק. אל"ף מכיוון שבמרחק הזמן אנחנו שוכחים או מקטינים חלק מהמניעים שבערו אז. ובי"ת יש מצב שלצד הפוגע יש אינטרס חדש לחזור לקשר ובמקרה כזה אין ממש סיכוי שיהיה גלוי לב לחלוטין. בקיצור חבלז - פשוט לא להתעסק עם זה ולהמשיך הלאה.

מלודי6

New member
../images/Emo45.gif נכון, אבל לגבי החלק

"1. רגשות כלפי הצד השני - לא רוצים לפגוע, והאמת לעיתים קרובות פוגעת" לרוב, עם האמת קל יותר להתמודד, ועם הבריחה קשה יותר להתמודד, כך שברגע שיש קושי לפעמים הוא הופך לפגיעה קשה יותר. כי כשמנסים לסגור מעגל, יש צורך בהבנת תהליכים, ברגע שמשהו חסר, קשה לסגור מעגל, העניינים הרגשיים מתעצמים, וישנו קושי לחזור לפעילות תקינה, כך שלרוב, שהפגיעה בסופו של דבר קשה יותר שלא מספרים את האמת ורק בורחים.

מלודי6

New member
קיימות בפניך שתי אפשרויות

1. שתרדפי אחריו, תהי שלמה עם עצמך שעשית את המקסימום כדי להבין, אבל אז גם כל פעולה של בריחה שלו, תתעצם עם הזמן, ותהיה יותר ויותר מגעילה, את תפגעי יותר ויותר, כי ההתנהגות שלו תפגע בך, את עוד יותר לא תביני איך הוא מסוגל להתנהג כך, עד שימאס לך ממנו ומההתנהגות שלו ואז תחליטי לעזוב אותו לנפשו עם דעה שאם הוא אוהב אותך באמת כל זה לא היה קורה. או 2. שתביני מעכשיו שהאהבה שלו היא לא כמו האהבה שלך. את רוצה משהו ממנו שהוא לא יכול לספק לך. למה הוא לא יכול לספק לך אותו? את צריכה כבר להשאיר למחשבות שלו, אם הוא היה רוצה מספיק, הוא היה חוזר. תסגרי את הדלת, כי אם הוא לא סוגר, אז מישהו צריך לסגור, ותמשיכי את חייך כאילו אין דרך חזרה. אני בעד האופציה השנייה, בסופו של דבר מגיעים לאותו מקום, רק שהדרך הראשונה כואבת יותר. תחסכי לעצמך את הכאב.

nowonder

New member
תראי

כמו שאי אפשר להסביר אהבה והתאהבות, אי אפשר גם להסביר את סופה של אהבה ודעיכתה של התאהבות. הוא יכול לתת לך אינספור דוגמאות. ולתרץ באינסופר תירוצים. בסופו של דבר זה לא ישנה מאום. זה לא יחזיר לך אותו. וזה גם לא ילמד אותך כלום לעתיד. וזה גם לא ימנע ממך להתאהב שוב, ולא ימנע מהלב שלך להשבר שוב. אם את מרגישה צורך בקצת עינוי, ודמעות, ודרמה תפגשי איתו. אם לא, תוותרי על זה. לכי הביתה שימי את השירים הבאים בסדר הזה: 1. שינייד אוקונור - Its been 7 hours and 15 days 2. אלאניס מוריסט - You Oughta Know 3. כל גירסא של I will survive 4. ואז את Its raining men אני מקווה שתרגישי מהר יותר טוב

I C E M A N 7

New member
../images/Emo45.gif

השתלב מצוין עם תוכן התגובה שלך בשרשור השני. אוי-אוי-אוייי אני עדיין מנסה לעכל את מה שכתבת שם..

למעלה