עצה

נערי17

New member
עצה

שלום אני בחור אשכנזי בהיר בד``כ אבל לאחרונה (בגלל הקיץ כנראה) נהייתי ממש כהה ואני לא ממש אוהב את זה אם מישהו יודע על איזשהו טיפול אודה לו מאוד

אז . . .

תכנס לחדר צבוע בצבע שמן לבן ותהיה בו חצי שעה ואח``כ תצא ואז תהיה בהיר כמו אשכנזי.

19אריאל

New member
תמרח גבינה על הפרצוף! חחח

בחייאת אחי, עזוב אותך מהלבן, שחום זה יפה וזה גברי הרבה יותר ... תשאל אפילו את הבנות, ושאלה יהיו הצרות שלנו...

little snoop

New member
זה מקרה נפוץ,

בדרך כלל הלובן חוזר לפנים בחורף,אתה יכול להיות רגוע..יום טוב!

סטלנודד

New member
תשפריץ הרבה גז מדמיע על הפנים

זה יקלף לך קצת את העור/tapuzforum/images/emo6.gif

מה הקשר. . .

יא גרמני?! גזען?! מה הפיגור הזה? הבנאדם אומר לך שהוא לא ממש אוהב את המראה הזה אז זה עושה אותו גרמני??? גזען??? הבנאדם כל החיים שלו רגיל למראה הבהיר שלו ופתאום הוא מתכהה וזה לא נח לו כי הוא לא אוהב את המראה הזה, הוא רוצה את המראה הבהיר, הרגיל שלו אז זה עושה אותו גזען??? גרמני??? למה סתם להכפיש אותו ולפגוע בו? אמנם אצל האשכנזים זה לא חדש הקטע של הגזענות אך היציאה הזאת שלך עליו עכשיו ממש לא היתה במקום. אני חושב שמגיע לו התנצלות...

א. מי ש . . .

שמכיר אותי יודע שאני הבנאדם הכי סתלבטן ביקום והכי זורם, אך גם לסתלבט ולצחוק יש גבול, יש דברים שלא צוחקים עליהם. ב. מה שהוא אמר לו זה אמנם כתוב עם ``חחחח`` לפני המשפט שהוא אמר לו אך זה לא עושה את זה כצחוק ושהוא לא התכוין לזה באמת. במחשבה שניה... הייתי ממליץ לכם לקרוא שוב את הודעתו ולראות את מה שהיא משדרת באמת.

לא הבנתי

מה הבעיה אם נומר שהוא גזען מה אתה מתלהט. שישמח שהטבע עשה לו אתזה..

לא אתה פשוט. פסיכולג מילים .

אפי` שלא קיים דבר כזה אבל אתה רואה משפט וישר קולט מה רצה האדם ועוד משהו אפי` שהאדם מסביר במילותו אחרת. תגיד אתה גם מוציא ספרים על החכמה הזאת?

זה הכשרון שלי. . .

לקלוט אנשים וגם אותך קלטתי מצויין, אתה אפילו הודת בזה בתגובה שלך לאריאל19 עם ה``יאיר`` שלך.

צדיק לא הבנת מה אמרתי לו !

אמרתי לו ``גם`` אם הייתי מתכון ברצינות יוכלתי להסביר אתזה וא``כ מה המקום לגעור עלי ? זה כעין ממה נפשך אם אתה יודע מה זה

למעלה