עצה/שאלה אליכם

roy758

New member
עצה/שאלה אליכם

אני חושב שהשנה צריכים להראות את האירוויזון בערוץ 10ת שנייה לפני שאתם צועקים אני יסביר: 1) צריכים קצת רייטינג כדי להחזיק אותו חי והרי אף אחד מאיתנו לא רוצה לקום מחר בבוקר ולא לשמוע את פנינה דבורים אומרת "שלום!" 2) בקשר לערוץ 1 , איו לי נגדו הרבה דברים (למרות שאני לא רואה אותו כמעט אף-פעם [חוץ מהאירוויזון]) שהאולפנים שלהם מגעילים וישנים!!! והכתב על המסך והכל כאילו אנחנו בשנים הראשונות של הטלוויזיה הישראלית! 3) ואני יודע שתחרויות כמו תחרות זו צריכות להתקיים בערוץ הלאומי של המדינה (במקרה שלנו ערוץ 1) אבל אני חושב שרק השנה תנו לערוץ 10 לארח את האירוויזיון בערוץ שלו. --> כמובן בהצלחה לשרית חדד! וגם אם כבר הערות הסמל השנה של האירוויזיון הוא מוזר בהחלט!!! (קובץ מצורף) תודה על שמיעתכם ->>>רועי

איליה.

New member
הרשות השניה היא לא חברה ב-EBU.

מי שמשתתף באירוויזיון אלה לא המדינות, אלא חברות/רשויות השידור ממדינות אירופה השונות. שרית חדד לא מייצגת את ישראל, שרית חדד מייצגת את רשות השידור. בארץ יש שני ערוצים ששייכים לרשות השידור: ערוץ 1 וערוץ 33. ערוץ 10 שייך לרשות השניה לטלויזיה ולרדיו, היא לא חברה ב-EBU, ולכן אין לה שום קשר עם האירוויזיון. איליה.

Yaniv-DC

New member
סתם ככה... תאורטית

לבנון וירדן יכולות להשתתף באירוויזיון מעצם חברותן ב-EBU

אלטרנטיבות ראויות אם כבר..

אמנם ערוץ 10 לא יכול לשדר את השידור אלב הוא יכול להציב אלטרנטיבה כמו בערוץ2 שעשו פעם ספיישל ארוויזיון עם גיא מרוז ויוני להב ב2002 (ראיתי את השידור החוזר כמובן) או באמטיוי שעשו תחרות במקביל: היה דווקא כיף לראות את סטלה מריס מתבזים או את איפה הילד באמטי וי.....פול קינג המקצועי להחריד הנחה את הטקס בחן רב ויש לי את זה מוקלט. (וכך סווד קבלו דחיפה רצינית). רעיון חינם???? גיל ריבה עושה ספיישל ארוויזיון עם מיטב הדיוות כמו אילנה אביטל אילנית ומי שתסכים להופיע תמורת חמש אגורות כמו שלווה ברטי לאה לופטין וכאלו:).

תיקונון ובונוס:האתר של שלווה!

תיקונון:הספיישל של גיא ויוני היה בשנת 2000 ולא 2002 כמובן..פשוט מרוב שאני כותב 2002 זה יצא. הבונוס???

Yaniv-DC

New member
הטקס ב-MTV

הוכיח בעיקר עד כמה טובה ההגבלה ל-3 דקות. 20 מדינות, ללא הגבלת זמן, ארוווווך ומייגע יותר מתפילת יום כיפור. שום דבר שם לא היה מקצועי אגב, את התוצאות רשמה רבקה דה רובו (היו ימים יפים פעם) בלוח וגיר, ממש כמו שיר של שרי בפסטיבל הילדים (לא רוצה שום חופש, לא אצא לנופש, תנו לי כל היום בית ספר, לא רוצה לנוח, יש לי גיר ולוח, וארנק כחול לבן), בתוצאות הקריאו רק את שלושת הראשונים (חוץ מדנה אינטרנשיונל שהתעקשה להקריא את כל הנקודות), ובכלל, למרות שהתחרות הביאה לנו את סוויד ואת הקראנבריז (לינגר) - בס"ה היא הייתה ארוכה, משעממת ומיגעת. גיא מרוז ויוני להב לא היו ממש מצחיקים, למעשה הפעם האחרונה שהם הצחיקו אותי הייתה ב"נייס גיא", וזה לא סוד שאת גיל ריבה הייתי מוציא מחוץ לחוק, אבל לא נורא. אחד הדברים הטובים שאמריקה זה שלא צריך לראות אותו.

lambada

New member
אפילו באתר שלה יש טעות!

שלווה הופיעה שלוש פעמים בתחרויות קדם אירוויזיון: 1985- עם השיר "תפילה" 1989 , - עם השיר "מים" שהפך לריקוד עם וב1995- עם השיר "הלוואי עליך ועלי"." עד כמה שידוע לי...היא הופיעה ב1992 עם "מים"

שווה להיות אמנית 5 אגורות...

ולו רק אם זה אומר שאת יכולה להתחתן עם אלון אלרואי, מליונר איל-תקשורת מקומית וחבר הנהלת רשות השידור....

roy758

New member
תודה

תודה לך על שהבהרת לי את זה , אבל נכון שהיא מייצגת את רשות השידור אבל בעצם היא מייצגת גם את ישראל! אני בטוח שאם נזכה ושייעשו םה את האירוויזיון המדינה עוזרת לממן את האירוע ולא ערוץ 1 תקוע עם האירוע.... (למרות שבשנה הראשונה שזכינו ועשו בארץ נראה מאוד שרשות השידור הייתה חלק מרכזי בעניין{הסמל של ערוץ 1 הופיע על הבמה והסתובב!!!!!!@!})
רועי

איתמר2002

New member
מישהו זוכר ש...?

בשנת 1993 האירוויזיון שודר גם בערוץ 2? אני זוכר, ויש לי גם מוקלט. הימים היו ימי ערוץ 2 הניסיוני. רון לוונטל הנחה איזה תכנית לילה קיקיונית במוצאי שבת וזה נפל על האירוויזיון. הוא למעשה הרים את הגירסה הטלוויזיונית של שידור האירוויזיון המסורתי בגלי צה"ל-הרבה ירידות,צחוקים ודחקות... השירים שודרו במלואם אבל במהלך המעברים וההצבעה די השתוללו שם. מזל שהיתה להם שרה´לה שרון כדלק למדורה.

"חכם בלילה"

"נו ןדאי" שאני זוכר את רון לוונטל והתכנית שנקראה "חכם בלילה"...שאגב לדעתי הייתה מאוד קיקיונית אבל משהו אחר מטורף שטרם שזף את עינינו. אני זוכר שגם שם הביאו לוח וגיר ואם אני לא טועה גם את ננסי ברנדס וכל מיני זוטרים כאלו....לא מצליח להזכר מי היו האורחים.... היה דווקא נחמד מאוד!

למעלה