עצה קטנה

בריה

New member
אתה מאוד מאוד מתבלבל

אני מדברת על סוג של פחד שנובע ממקום מאוד לא טוב ומגיע אל מקום לא טוב. מתוך היכרות אני יודעת שלא על זה מדברים כשאומרים יראת ה'. לא על שם הפחד הזה קרויים החרדים- חרדים. מקווה שאתה מסכים איתי ורואה את ההבדל.

יש אתר בשם "עצת נפש"

http://www.atzat-nefesh.org/an/ והרי הקשור. שם יש את כל הפרטים. אל תשכל לעדכן אותנו על מה שנעשה שם, כדי שלא נשפוט אותם רק על סמך שמועות.

אני נמשך לגברים מגיל צעיר

אבל אני חושב שזה פסיכולוגי אצלי,בגלל כל הדברים שעברת.אז מה המספר של עצת נפש?

בבון35

New member
היי חיחי.מה נשמע?

עם יד על הלב, לדעתי-עזוב! יש לך מספיק לעשות וללמוד עכשיו ואין צורך להקדים את המאוחר שיבוא ממילא.אני מבין את הרצון...

אצלי הכל ב"ה טוב!

אני מבין את זה שאני עדיין צעיר ולא צריך לעסוק בזה,אבל יהיה לי הרבה יותר טוב אם יהיה ליחבר הומו שיתמוך בי)ולאו דווקא בשביל דברים אחרים(

בבון35

New member
אז בכל זאת משהו שם לא כל-כך טוב

שאת זה הבנתי. תמיד יותר קל שיש עזרה כנגד, אך אני חושב שהפתיל שלך עדין ארוך... תמשיך לחייך... הכי חשוב! זו מצווה!

סיכון לעומת סיכוי

הדבר הכי טיפשי זה להתחיל עם בחור מהישיבה שלך. חוצמזה שבד"כ נוצר קליק (מקרי או בכוונה) בין גייז בפרט כשהם באותו מקום במשך תקופה.

dkey

New member
מבט בעיניים. יש קליק

אני מסוגל להכנס לחדר ולומר מיד מי הומו ולרוב אני צודק. זה מראה דרך אגב עד כמה זה טבוע בנו, לא ניתן לשינוי ועד כמה זה מכוון (על יד ההשגחה) ובכך מאפשר לנו למצוא את מי שמתאים לנו. אולי לא לכל אחד יש יכולת כזאת וכמובן שזה לא בא עם פוליסת ביטוח ולא הייתי מנסה בישיבה. ובכלל, למה ללכת למקומות אפורים. היום זה לא כמו פעם. אפשר להכיר בבטחון רב.

dkey

New member
אני חושב שזה לא משהו

שאתה יכול לשלוט בו. זהו שבריר שניה שבו יש קליק. אם אתה מזהה את זה אצל אחרים, היה בטוח שגם אתה מהווה מגדל שידור :) וזה כלל לא קשור לכל הסטיגמות המצחיקות של גברי, נראה סטרייט וכו'

dkey

New member
נכון, זה נקרא גיידאר

וזה קורה בשבריר השניה הראשון. ההבזק וההצלבה הראשונה. זה מהיר כמו מהירות האור :)

dkey

New member
אנא קרא שוב את שכתבתי

לא מדובר כאן כלל באבחנות של סטרייטים שכשרואים בחור נשי או אישה גברית קובעים שהם הומאים או לסביות. אלה סטיגמות חסרות כל ביסוס. מדובר במשהו שהוא בנוי בנו והוא חלק בלתי נפרד מאיתנו. זהו מנגנון החיזור שלנו שקיים אצל כולם (סטרייט או הומו). ישנו אותו שבריר שניה ראשוני. הצלבת העיניים שאומרת הכל. בסרטים הישנים היו מראים את זה המון. הגבר נכנס. יש קליק בעיניים עם האישה והיא בבישנות משפילה מבט. לא סתם קראו לאתר גיידאר :) זה באמת מן המפורסמות.

ספרקס

New member
צרת רבים

זוהי השאלה של כולנו. אם תמצא פתרון הרבה אנשים ישמחו..

למעלה