עצה קטנה לטסט

עצה קטנה לטסט

לא יודע אם כולכם מאמינים פה בעין הרע אבל כולם יודעים שהיא מציאות קיימת,ובכן אם אתם לפני טסט עשו טובה גדולה לעצמכם ואל תספרו לאיש,פשוט שמרו על זה בשקט(וכמובן תשתדלו לנהוג טוב) אני אומר לכם מנסיון יש כלל ביהדות שאומר "אין הברכה מצויה אלא בדבר הסמוי מן העין" לי היה טסט לא מזמן,פירסמתי אותו להרבה חברה,בסוף נכשלת בלי סיבה ברורה,בטסט שלאחריו החלטתי לשמור על זה בסוד עד כדי כך שממש אפאחד לא ידע,עשיתי את הטסט ולמרות שהיו לי ספקות בסיום הטסט עברתי!! לצומת ליבכם הדברים נאמרו כחוות דעת אישית בלבד אך תאמינו לי יש בזה הרבה אמת!!

adidas88

New member
תלוי בבן אדם

את 2 הטסטים הראשונים שמרתי בסוד ואת הטסט ה3 סיפרתי לכולם ועברתי-לי זה ממש הוריד מהלחץ שכבר כולם יודעים שיש לי טסט. כל אחד ומה שנוח לו...

Metal † Heart

New member
כמו כל דבר

לפעמים זה תופס, לפעמים זה לא.. טסט ראשון שמרתי על שקט - נכשלתי טסט שני סיפרתי למי ששאל - נכשלתי טסט שלישי - סיפרתי לכווולם - נכשלתי
אבל טסט הבא נראה לי שאני לא אספר. רק בשביל שאח"כ אנשים לא יקרצצו וישאלו "איך היה???" במקרה שאני אכשל שוב.

תנסה את מה שאני אומר

אל אבל אל תספר לאפחד,תהיה על מצב שקט,ותראה יהיה טוב,רק צריך להאמין בזה,אבל וודאי שלא תעשו טעויות דרסטיות כמו אי מתן זכות קדימה וכו... תנהגו טבעי ותראו נפלאות

אמממ..

האימרה הזו די ידועה.. בטסט הראשון מרוב התרגשות פלטתי את זה ליד ההורים והאחים שלי שלא הפסיקו לקרצץ.. בטסט השני- לא נסעתי ללימודים אז הם ידעו שהטסט הוא יום למחרת גם בלי שאמרתי להם.. בטסט השלישי- תכננתי לשמור על כך בסוד אבל.. אחרי ששילמתי על האגרה לא היה לי כסף לשלם למורה
אז ביקשתי מאבא שלי והיום בבוקר במקרה אמא שלי שאלה אותי מתי יש לי.. אז לא רציתי לשקר

aviGODFATHER

New member
אני סיפרתי לכווווווווווולם!

ונכשלתי...
אני ממש לא מאמין בעניין של שמירת הטסטים בסוד, מכיוון ש: הרבה אנשים סיפרו ועברו. הרבה אנשים סיפרו ונכשלו. הרבה אנשים לא סיפרו ועברו. והרבה אנשים לא סיפרו ונכשלו. בקיצור, אני לא רואה שום קשר בין הדברים.

אז קח את זה כפרויקט

שאתה בטסט אל תספר לאפאחד,ותראה. גם עצם העובדה שסיפרת לפולל אנשים לא טובה,שאתה לפני הטסט אתה נזכר שכולם יודעים כבר שישך היום טסט ואתה אומר וואי רק שאני לא אכשל,אח``כ כולם ירדו עליי וזה מביא אכזבות

gadi119

New member
אצלי זה הכי תופס....

חמש טסטים לא שמרתי את זה בסוד ודווקא את השישי לא סיפרתי לאפאחד (בקושי לאמא בבוקר של הטסט) ועברתיי

NiKi†a

New member
חח קרה לי אותו דבר כמוך =]

רק שידיד שלי ועוד איזה 2 חברות גילו לבד למרות שלא רציתי לספר

jazzistco

New member
זה לא יעזור...

המורה והטסטר יודעים... אין מצב שהם לא ידעו... הרי המורה בא איתך לשם והטסטר בוחן אותך...

למעלה