עצה קטנה, אם אפשר...

עצה קטנה, אם אפשר...

שלום לכולם! חיפשתי בתפוז פורום ספציפי יותר לעניין שלי, אבל בסופו של דבר נראה לי שזהו היחידי שאפשר יהיה לעזור לי בו, אלא אם אנסה בפורום "טלנובלה בע"מ", ו...הממ...לא בטוח שהנוכחים שם ידעו מה לומר. טוב, לא חשוב. בכל מקרה - שלום! שמי נעמה, ולפני שבוע בערך חגגתי יומולדת 20 (תודה). קיבלתי מתנה דיסק שאני לא בטוחה שאני רוצה כל-כך (דין-דין אביב, אם כבר התעניינתם), ולא שיש לי משהו נגדה, פשוט נראה לי שאם כבר - יש דברים ששווה לי יותר להאזין להם עכשיו. עניין של טעם. העניין הוא שקנו לי את הדיסק בחנות של הקיבוץ בו אני גרה, כך שהאופציות מצומצמות גם ככה. היום עיינתי במה שיש שם, ושקלתי את מוש בן-ארי, את נורית גלרון החדש ואת פרוייקט 30. כל נורית גלרון נראה לי שאוותר, אז מה שנשאר זה פרויקט 30 ומוש בן ארי. לכן אני פונה אליכם. אני מרשה לעצמי לצאת בהנחה שמעריכי מוניקה סקס לבטח מכירים את הפרוייקט יותר טוב ממני. רציתי לדעת אם זה טוב, איך הדיסק לדעתכם וכו'. לפי מה ששמעתי, הוא לא ממש קשור לסוג המוזיקה של מוניקה סקס. למרות זאת, יכול להיות שבכל זאת האזנתם לו - בטוח יותר ממני. כדי שתבינו יותר טוב אל מי אתם מדברים, אוסיף ואומר שאני מאזינה 90% למוזיקה בעברית, הרבה דברים ישנים אבל מכל וכל; מהגבעטרון דרך הפרברים ועד שלמה ארצי, אחינועם ניני ואפרת גוש. ממש הכל, כל מה שאיכותי ואפילו בקצת גלגל"צ אני חוטאת - מירי מסיקה, הפרוייקט של עידן רייכל ואוהד חיטמן. זהו, לא חציתי את הגבול! זה הטעם שלי, בסך הכל. האם אני אהנה מפרוייקט שלושים? אודה לקריאת דעתכם בעניין! סלחו לי אם פלספתי יותר מדי. תודה על העזרה! נעמה.

הממ...מעניין...

זה מה שיש לך להגיד לי?
מה אפשר למצוא בשלושים? למה דווקא אותו?

אפרת P

New member
אחלה דיסק../images/Emo112.gif

שמעתי לא הרבה ממנו, בכ"ז, זה שילוב של יחסית הרבה אמנים משובחים. חכי לתגובה שבנושא מופיעים
ו
, היא מבינה קצת יותר

הממ...היא לא הגיבה...

תודה בכל אופן. החלטתי לא לקחת סיכונים, ופשוט רכשתי במקום זה שני תקליטורי ילדים ישנים בהוצאה מחודשת מהתקליט ("והילד הזה הוא אני" ו - "כיצד שוברים חמסין" של נעמי שמר), שזה שטיק לא קטן שלי (משהו בסגנון המשחק - מה הסטייה שלך?). נראה לי שאהנה. תודה וחג שמח!

IkMfNiY

New member
אופס :X ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

מצטערת :X בכל מקרה, אני חושבת שבשלושים אפשר לראות את החלק של מוניקה סקס שדומה ליהלי. הכתיבה היא נורא תלאביבית, על גיל שלושים ומה שמעבר, דבר שמאוד מאפיין את הכתיבה שלו גם בשירי מוניקה, אבל בעיקר בדיסק סולו שלו. בכל מקרה, דיסק טוב, אני מאוד נהניתי ממנו, כי בכל זאת, איך דיסק שמשלב אמנים כ"כ טובים יכול שלא להיות טוב? יעל

../images/Emo121.gifדין דין אביב../images/Emo99.gif

כל כך רוצה את הדיסק הזה. תביאי לי אותו

למעלה