עצה מתי להתחיל

spider kisser

New member
עצה מתי להתחיל

אז קודם כל שלום, לא כתבתי כאן קודם, אבל אני מיכאל, ויש לי עוד חצי שנה עד גיל 17(אני יודע, מלא זמן) אבל ניתקלתי בביעה, שאלתי כמה אנשים שעברו טסט וכולם ענו לי תשבובות שונות, יש לי יום הולדת 17 ב20 בפברואר, השאיפה היא טסט ראשון כמה שיותר קרוב לתאריך הזה. השאלה היא מתי להתחיל ללמוד? חבר אחד שלי אחד אמר לי להתחיל בתחילת דצמבר(חודשיים וחצי), הוא עבר טסט ראשון אחרי 35 שיעורים. חבר אחר אמר לי להתחיל באמצע ינואר(חודש וקצת), הוא עבר טסט ראשון אחרי 25 שיעורים(היה לו מורה קומבינטור) שהוא עשה בשלושה שבועות. והשאלה השנייה היא, האם ללמוד בקצב איטי יחסית של 2-3 שיעורים בשבוע, או לקחת הרבה כפולים ולנהוג כמה שיותר? תודה רבה על כל העצות...

mc bige

New member
אני אומר שתתחיל ללמוד

חודשיים וחצי לפני... ואז תעשה 2-3 שיעורים ככה בשבוע-אם לא לחוץ לך הכסף.........

מור~!

New member
בדיוק ../images/Emo45.gif

חודשיים וחצי - שלושה חודשים לפני לא מוקדם יותר ותדאג שתהיה לך תיאוריה ביד, זה יוריד לחץ מיותר הסיכויים לטסט בתאריך של יום ההולדת די קטנים אבל שיהיה בהצלחה בכל אופן

alomm

New member
לדעתי...

יש לך מה לחכות.... תעשה תיאוריה לפני שאתה מתחיל ללמוד. ואם יש לך זמן וכסף תלמד בחודשיים מרוכז.

spider kisser

New member
תודה על התשובות

בהנחה שיהיה לי כסף. אבל לא יותר מידי, לא בא לי לקחת הרבה יותר מ 30 שיעורים, אני לא יכול להעריך את כשרון הנהיגה שלי בלי לנהוג קודם, אבל אמרו לי שאם אתה עושה מה שהמורה אומר לך זה לא כזה קשה, מה עוד שחבר שלי עבר אחרי 25 שיעורים. ברור שאני אעשה תיאוריה לפני שאני אתחיל ללמוד נהיגה. מה בקשר לכפולים, שווה או לא?

mc bige

New member
בקשר לכפולים אני מציע לך

לעשות אותם שאתה בשיעורים יותר מתקדמים משיעור 17 משהו כזה ומעלה..... כי אז אתה יחסית שולט,,,,וגם בשיעורים הכפולים(לפחות אצלי) הוא מוציא אותי מחוץ לעיר ונוסע איתי רחוק בשביל לחוות קצת כבישים מהירים לסוע על איזה 100 (בדיוק היום היה לי שיעור כפול כזה)....וזהו ושמע יש כאלה נגשים לטסט רק שיעור 50 יש כאלה נגשים לטסט 28 אתה לא יכול להגיד לך שאתה ניגש בשיעור 30 מקסימום כי כמו שאמרתה אתה לא יודע את הכישורים שלך על האוטו..... ועל התאוריה..... אני עשיתי את התאוריה בשיעור 12..... יש כאלה עושים לפני..... אני אומר תעשה בשיעור 15 גג, כי אז אתה תבין יותר חוקים, ויהיה לך יותר קל ללמוד עם כל החוקים היבשים האלה שלא מבינים גרוש גם אני ניגשתי לפני שהתחלתי ללמוד ונכשלתי(מזל שזה היה חינם) וזהו

sattla

New member
רק אני עשיתי תאוריה בשיעור 28 ../images/Emo35.gif

וזו הטעות הכי גדולה שלי הפסקתי ללמוד איזה 3 חודשים וזה היה מעצבן נכשלתי ראשונה ואז היתה עוד הפסקה של חודשיים ז"א היה לי הפרש של 5 חודש בין 2 שיעורים
לא ממליץ לאף אחד.

הקאובוי

New member
3 חודשים לפני

זה יוצא בדיוק 2 שעורים בשבוע ולקראת היום הולדת תגביר את הקצב ל3 פעמים, שעורים כפולים וכו, וצריך להתחשב בזה שיש ביצפר ואין זמן כמו בחופש לתקוע שיעור מתי שבא לך. תחכה עוד כמה חודשים.

spider kisser

New member
אני בכיתה יב'

אני חוזר כל יום ב 2 גג, ואין לי כמעט שיעורי בית. זמן זה לא בעיה

m G m

New member
גם אני ב-י"ב ורק בעוד 3 חודשים

אני אהיה בת 17......

idandi

New member
אני לעומת זאת בכיתה י"א ועוד

3 וחצי חודשים בן 17 ב-2.1 :) אני בשיעור 6 כרגע - היום היה לי השיעור השישי.

למעלה