עצה מפי המומחה !!!

bubi24

New member
עצה מפי המומחה !!!

יאיר שלום רב , שמי קרן אני בת 24 נולדתי ב - 22.6.77 בשעה 15:30 כרגע אני יוצאת עם בחור בן 32 הוא נולד ב - 17.10.69 ושאלותי הן ... אנו מכירים כחודש וחצי ויוצאים כחודש בתחילת הקשר הבהרנו אחד לשני שאנחנו לא כל כך רציניים אולי בגלל שפחדתי מקשר חדש אני באמת לא יודעת . בכול אופן לאחר שבועיים התחלתי להיקשר אליו ורגשותי צפו ועלו. התודאתי בפניו ונתתי לו את זכות הבחירה תוך כדי הדגשה שאחרי ההחלטה שלו אני אחליט איך ברצוני להמשיך מכאן והלאה . הוא לא רצה קשר מחייב אך הוא היה מעוניין להשאיר את המצב כמות שהוא . הכימיה ביננו פשוט מדהימה מעולם לא היה לי סקס יותר טוב אנו מדברים כמעט על הכול ובפתיחות חשבתי שאוכל לשלוט ברגשותיי ולא להתאהב בו , אני מאמינה שהצלחתי אבל אני מוצאת את עצמי מוטרדת ... הוא נסע לאילת עם חברים מחמישי עד ראשון כשדיברנו ביום רביעי היה ברור שהוא יצור איתי קשר לפני הנסיעה כדי שנבלה את הערב ביחד ומאז הוא לא התקשר ... 1. האם לדעתך יש עתיד לקשר הזה ? האם זה יכול להצליח ? 2. האם אני רק זיון בשבילו ? ( סליחה על השפה הבוטה ) 3. האם כדי להמשיך בקשר הזה? ולהבין שזה רק בשביל הסקס ? ממתינה לתשובתך בקוצר רוח ... מקווה שתוכל לעזור לי להחליט מכיוון שאיני מצליחה לבד . תודה, בובי

למעלה