עצה לשיעול

טלגיל

New member
עצה לשיעול../images/Emo101.gif

מישהי יכולה בבבקשה לעוץ לי מה לעשות עם שיעול ליחתי כזה שאם הוא בא בסמוך לאוכל גורם לה להקיא? להזכירכם, גילי שלי בת 8 חודשים, ומאז שהיא התחילה עם ההצטננות שלה שלוותה בשיעול [חודש אחרי הכניסה למעון כצפוי] זה לא ממש נגמר. בינתיים היו לה עוד כמה כאלה [למשל דלקת קלה באוזן, חום ושילשולים] ובכל פעם שהאחרים נגמרו, חזרה והשתלטה הנזלת מעצבן נורא חוץ מהנזלת והשיעול היא בסדר גמור
עירנית וצחקנית ואני לא רוצה [גם הוא לא] לתת לה סתם תרופות אבל אולי למישהי יש עצה למרקחת ביתית שתקל? תודה מראש

שיעול

שלום, הדבר החשוב הוא להקשיב לריאות של הילדה ולראות האם הריאות נקיות ומהו מקור השיעול, האם ריאתי או מערכת נשימה עליונה (בדיקת רופא או מטפל שמקשיב לריאות)? כל מה שת מתארת כאן הוא גלגל קסמים: הצטננות - שיעול - אוזניים - חום - שלשולים (סביר להניח כי אולי הייתה גם יציאת שן באותה תקופה) ושוב נזלת ושיעול. הכל זאת אותה מחלה, את לא יכולה לטפל רק בשיעול מאחר והוא לא הבעיה כאן, השיעול הוא רק סימפטום אחד, יש צורך לטפל בתינוקת באופן רציני ומקצועי, כמובן המלצתי היא ע"י הומאופתיה קלאסית, ויש תוצאות טובות עם תינוקות. הייתי ממליץ לך על דבש ובצל אך מאחר והיא מתחת לגיל שנה אסור לתת לה מוצרים אלו. מה צבע הנזלת? כיצד הילדה מתנהגת, האם היא רוצה על היידים כל הזמן או רוצה שיעזבו אותה לבדה? איך השינה שלה? כיצד הגיבה לחיסונים? תכיני לה מרק עוף טרי עם ירקות ותני לה לשתות את מרק, תמיד עוזר בבעיות של מערכת הנשימה העליונה. אם יהיו לך עוד שאלות אשמח לנסות ולעזור בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

dudi adler

New member
טלגיל שלום

מציע לטפל בגילי באופן כולל:לחזק את המערכת החיסונית ולתת תמיכה רגשית. מהניסיון שלי,רפלקסולוגיה יעילה ביותר למצבים כאלה בקרב תינוקות. בברכה דודי

למעלה