עצה לראש העיר

עצה לראש העיר

מר חופרי שלום, כתושבת אכפתית יש לי עצה בשבילך. אל תאייש את התפקיד של עוזי כהן ז"ל לפחות עד הבחירות. התפקיד היה מיותר ויסלחו לי כולם. אהבתי את עוזי ואף נעזרתי בו פעמיים בחיי. הוא שמח לעזור לי ועל זה תבוא תודותי. לאגף חזות העיר יש מנהל אגף אין צורך בעוד מנהל אגף. עוזי ז"ל עסק לא רק בענייני העיר אפשר אפילו להגיד שחלק ניכר מזמנו הוא עסק בעניינים שלא נוגעים לעיר. האם זה תפקידה של העירייה לממן את זה!? אני לא בטוחה. אבל עוזי היה עוזי וכמו שכבדו אותו פחדו להתעמת איתו, היה לו הרבה מאד כוח בעירייה ומחוצה לה. היום המצב שונה. לא לשכוח שעוזי העסיק עוזר בשכר ועוד שלוש מזכירות והכל מהחשבון שלנו התושבים. ולחברי המועצה יש לי עצה אל תבקשו להיות סגן ראש העיר בשכר. אין לזה הצדקה. בחרתם להיות חברי מועצה בהתנדבות ותבוא עליכם הברכה. אתם רוצים להיות עובדי עירייה מן המניין תתפטרו מתפקידכם ותגישו מועמדות לתפקיד זה או אחר כמו כולם! נבחרי מועצת העיר לא צריכים לקבל שכר לעבודתם אתם בחרתם להתנדב. על כן תחליטו התנדבות או שכר אין גם וגם. שבת שלום.

a r t h e m i s

New member
ההודעה שלך

כמו מרבית ההודעות שלך- מריחה רע רע רע. אין לי בעיה עם התוכן כמו שיש לי בעיה עם איך שכתבת. אם יש לך ב-א-מ-ת משהו לומר לראש העיר, ניכר שאת יודעת את הדרך לכתוב לו ישירות. לשם מה להשתמש בבמה הזו? ובקצרה- במסווה של "מכתב לראש העיר" את סוגרת באופן מלוכלך חשבון עם עוזי כהן ז"ל (יעני ב"טוב"), משתלחת בחברי מועצת העיר ומנסה לעשות פוליטיקה בזויה בפניה כביכול לטובת תושבי העיר. מה נסגר עם הפורום ב YNET? אולי תחזרי לשם? נשמע לי המקום הכי ראוי לשלוח אותך אליו.

לא הבנתי מה נשמע רע כל כך?

היא לא דיברה סרה באף אחד. המכתב מנומק. אפשר להסכים ואפשר גם לא. לי אישית אין דעה בנושא אבל לא נראה לי כל כך רע כפי שאת מציינת. נראה לי דעה לגיטימיח של תושבת שכותבת לראש העיר כפי שרבים אחרים עושים את זה בפורום. בשביל זה הפורום קיים הלא כן!?

a r t h e m i s

New member
לא דיברה סרה???

או שיש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא או שאינך מבין את המושג "סרה". בבקשה: "עוזי ז"ל עסק לא רק בענייני העיר אפשר אפילו להגיד שחלק ניכר מזמנו הוא עסק בעניינים שלא נוגעים לעיר" לא רק סרה כי אף דיבה מריחה מההודעה של רוסנה.

ארזS

New member
אני מציע

באמת לא לאייש את התפקיד של סגן ראש עיר בשכר , אבל לא מהסיבות שהכותבת הזכירה, ושמפאת כבודו של המת שטרם חלפו ימי האבל עליו אני בוש שהיא כתבה אותם. אני מצטרף להצעה רק כדי לחסוך כסף מיותר ומפני שגם ככה יש כמדומני 3 סגנים ללא שכר שמשתכרים יפה גם ככה.

אני בהחלט מסכימה

שיש חוסר כבוד בעצם האמירה, בעוד האיש - גופתו לא התקררה עדיין. כמו כן, חוסר כבוד לעובדי ציבור באשר הם, שהם, כהגדרתם: עובדי ציבור.

ארזS

New member
אם את בהחלט מסכימה, כפי שהגבת כאן

מה קרה ששינית את דעתך כפי שמשתקף ומשתמע מהמלחמה שהכרזת עלי בתגובות שהגבת לאחר מכן בהמשך השרשור הזה ?

בלי שום קשר לעוזי כהן

נראה לי שהדרישה מעובדי ציבור שמשקיעים 100% מזמנם לעבודה למען הציבור, לעשות זאת חינם - היא דרישה מכוערת מאוד מכל הבט שהוא. על עובדי ציבור לקבל שכר וכיסוי הוצאות, על פי מפתח השקעתם בזמן ועבודה. אני מופתעת בכל פעם מחדש מעצם המחשבה שניתן להתייחס בכזו התנשאות למי שבעצם מאפשרים לנו לחיות את חיינו בסביבה מפרה וטובה, ונותנים מענה לצרכינו השונים.

ATAF151

New member
צריך סגן ראש עיר בשכר

בתקופתו של ביילסקי היו 3 סגני ראש עיר בשכר, מאז שונה החוק ויש רק סגן ראש עיר אחד בשכר. יש הגיון בזה שיהיה סגן ראש עיר במשרה מלאה.

בזבוז כסף

זה לממן מתנדבים פנסיונרים במשטרה... בנאדם עובד ויצרני לעולם אינו בזבוז כסף. סליחה, אבל אני חושבת שהחוצפה והיוהרה הזחוחה הזו שלכם מרקיעה שחקים. לא פלא שיש סחר בנשים, עבדות של עובדי קבלן ועוד רעות חולות במדינה בה יש מי שחושבים שעובדי ציבור הם בבחינת משרתי ושפחות של הציבור. מי שעובד - מגיע לו/לה כסף. נקודה.

ארזS

New member
מה ? ? ?

על מה את מדברת ? אני לא מעוניין שתחזרי לאיומים שלך במחיקות ובחסימות ולכן אגיב כך : את אולי אישה חכמה אבל לא מבינה על מה את מדברת. נקודה.

מסתבר שאני בהחלט מבינה

ובעלת עמדה ברורה בקשר לגישה הפסולה של אי הוקרה לעבודתם של עובדי ציבור, באשר הם.

ארזS

New member
לא חנה, מסתבר שאת בכלל לא מבינה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

או שיש לך איזו שהיא בעייה אחרת בהבנה שאייני יודע את טיבה. על מה יצא הקצף שלך שאת כה מזלזלת במתנדבים ? לידיעתך, עלות המתנדבים במשטרה מגיעה ל-0 [אפס] ! על מה את מדברת בכלל ? מה את כותבת בדברים שידיעתך בהם שואפת לכלום ? והאם אי הבעתי דיעה או עמדה של אי הוקרה לעבודתם של עובדי ציבור ? תגידי, מה עובר עליך ? מה זאת התוקפנות הזאת שלך ? את אולי מבינה ואפילו מבינה הרבה בדברים שונים ומשונים, אבל צר לי חנה, בשתי התגובות האחרונות שלך גרמת לי לכעוס מצד אחד ולגחך מצד שני... הרי מה כתבתי ? שעדיף לא למלא את התפקיד של סגן ראש עיר בשכר כשיש כמה סגנים שלא בשכר שהייתי מוכן להתחלף איתם בשכר שהם מקבלים על עבודתם העיקרית. בחייך חנה, רדי מהגג שטיפסת עליו.

ATAF151

New member
אבל אנחנו צריכים נבחרי ציבור רציניים

ולא נבחרי ציבור אשר עסוקים עד למעל הראש בעבודה אחרת. ולשם כך צריך לשלם שכר. ועל מה מדובר פה, בסך הכל סגן ראש עיר אחד בשכר מתוך 19 חברי מועצה נבחרים.

ארזS

New member
אתה צודק ב-100%

רק תנסה להביא מישהו שהוא לא עסוק בעבודה אחרת. הרי כל הסגנים שלא בשכר עסוקים מאוד [עם שכר גדול] בדברים אחרים ורוצים גם את הסגנות בשכר. אדרבא, תביא מישהו לא עסוק שיהיה עסוק רק ברעננה. יש כזה בנמצא ?

יש, במועצת עירנו אני מכירה לפחות שתיים אישית

ויש כאלו שאני פשוט לא חשופה לעבודתם. צרות העין הזו מאפשרת לראות רק את מה שאין, אה?

למעלה