עצה לקניית לפטופ

עצה לקניית לפטופ

שלום שנה הבאה אני מתכוון ללמוד באוניברסיטה ואני שוקל לקנות מחשב נייד במקום ציוד לימודי(מחברות עטים וכיוצא בזה) . אני מחפש משהו טוב עד 6000 שקל. ועוד דבר כמה זמן מרזיקה סוללה במחשב נייד וכמה זמן צריך להתטעין אותו?

senseBOP

New member
מחשב "טוב" קשה למצוא מתחת ל-6500.

סוללה מחזיקה בין שעה וחצי לשלוש שעות, תלוי בכמות, וסוג העבודה. הטענץ סוללה משתנה מנייד לנייד, אבל לרוב מסםיקות כמה שעות. בכל מקרה, מומלץ להשתמש בסוללה בכל פעם במלואה, עד שהנייד נכבה, או מצפצף (תלוי בהגדרות הנייד), ובאותה מידה, גם להטעין אותה במלואה בכל פעם, ולא באופן חלקי.

tomer65538

New member
המחשב שלי:

IBM R50e specification : Processor : Intel Celeron-M 360 1.4GHZ 1MB Cache (model : UR0S5IM) Memory : 512MB DDR, 266MHZ (up to 2GB) Hard Drive : 40GB, 5200RPM (only 32.7gb avaible due to IBM's special feature which is basicaly a hidden partition that you can use to reinstall your computer) Video : Intel Extreme2 DVMT (Dynamic Virual Memory) 32/64 Monitor : TFT XGA 15" , Not WideScreen. Battery : According to IBM 3.5Hr Li-Ion. My test proved the same. Drive : DVD Multi Writer 2X24X24X24X8X Wireless Network : WiFi 802.11B/G 54mbit Exits : 1xPCMCIA, 2xUSB 2.0, VGA(connection to monitor), RJ-45(10/100mbit network), RJ-11(modem), audio in/out (speakers & microphone), LPT(connection to printer) Weight Including Battery : 2.9kg (+/- 0.1kg) Including Operating System : Windows XP Home Does Not Include : Floppy drive, TVOUT port Warranty : 1 year international at IBM's labs אמור לעלות לך בסביבות 4800, אני מרוצה (יש לי אותו שבוע)

levikon

New member
zap - מחשבים ניידים.

תריץ סינון למחיר ותחזור עם מס' דגמים. אם אתה מתחיל ללמוד רק שנה הבאה אין טעם לקנות נייד עכשיו. אם אתה לא צריך אותו עכשיו. ככל שתקנה אותו קרוב יותר למועד שתצטרך, כך הוא יהיה מיושן פחות והסוללה שרופה פחות.

אם הסיבה

לקניית נייד זה לימודים בשנה הבאה, אז הייתי ממליץ לך לחכות עם הקניה, עד אז יהיו דגמים יותר טובים וגם צפויה ירידת מחירים.

למעלה