עצה לקטנוע חדש.

עצה לקטנוע חדש.

שלום לכולם. ברצוני לקנות קטנוע חדש בנפח 250 סמ"ק. כבר קראתי בעיון-רב את הכתבה בפול-גז (כבר מספר פעמים) על ההשוואה בין שמונה סוגי קטנועים, והחלטתי ללכת על ההמלצה הסופית שלהם, הסאן-יאנג ג'וי מקס, שהכי כדאי כלכלית (נותן הכי הרבה תמורת מה שאתה משלם). אז השאלות הן כאלה: א. האים למישהו מהמומחים בפורום יש סייגים לכתבה, ויכול לתת לי המלצה אחרת לקטנוע 250? ב. על איזה סוכנויות של סאן-יאנג אתם ממליצים בארץ (עדיפות לאזור ראשון-לציון - תל אביב) שכדאי לרכוש דרכם, והאים כדאי או לא כדאי לקנות דווקא ב"מטרו"? תודה מראש, גיא

Tranuc

New member
אין כמו...

נסיעת מבחן לפני שאתה קונה , מה שטוב לרוכב אחד , לאחר זה גרוע... לדוגמה אני אישית לא הייתי קונה את הג'וימסק רק בגלל שאין לו מקום בין הרגליים לשים דברים...

daniel584131

New member
אני ממליץ על השלושה הבאים

xmax, xcity, x8 אבל אני מוכן להשקיע טיפה יותר... מצטרף לשאלה לגבי הסוכנים

כן, אבל יש הפרש של 6K-7K בין הכלים שהצעת לסאן

יש פה מישהו מהפורום שרוכב על הג'וי מקס ויכול לחלוק איתי את דעותיו, איך הוא ככלי יומיומי???

dudmel

New member
כלי נהדר.

לרעתו ניתן לזקוף את מיגון הרוח הנוראי ואת היבואן הלא סימפטי (לטעמי). מלבד זאת באמת שאין לי ולו תלונה אחת. תריץ חיפוש בפורום (אפשר לפי שם המשתמש שלי, למשל) ותמצא לא מעט דיונים והשוואות בנושא.

socshmer

New member
אני בעל ג'וי מקס

ואני יכול לומר שזה אחלה כלי. אמנם זה הכלי הראשון שלי ואין לי הרבה ניסיון סה"כ 7 חודשים עם רישיון, אבל בינתיים ללא תלונות. עשיתי איתו בערך 7000 ק"מ והדבר היחיד שמבאס זה טיפולים כל 3000 ק"מ. חוץ מזה הטיפולים לא יקרים (בינתיים), הקטנוע מתנהג מצויין (130-140 קמ"ש בלי להתאמץ יותר מדי). אני גר ברמת גן ועובד בתל אביב אבל פעם פעמיים בשבוע נוסע למודיעין ולראשון לציון והנסיעה פשוט תענוג. נסעתי איתו גם לבאר שבע והרבה פעמים לירושלים - ותמיד ירדתי בתחושה שאני יכול להמשיך לרכב עוד שעות.... אם יש משהו ספציפי שאתה רוצה לשאול אתה מוזמן.

מצוין!!!

בכל מקרה אני צריך לעשות נסיעת מבחן כנראה כבר מחרתיים, אני חושב שגם בהשוואה לכלים האחרים הוא נראה הכי מאסיבי, ומודרני.

למעלה