עצה לציוד

razomichin

New member
עצה לציוד

כן אני שוב על מקלדת בעיברית כל שחסר לי כדי להשלים את כל סט ציוד הצלילה הבסיס מיכל ומחשב אני יודע שלפתוח את נושא המחשב לדיון יגרור שירשור אין סופי ואעשה זאת כשאדע את מסגרת התקציב העומד לרשותי אך איזה מיכל מומלץ? מה ההבדל בין אלומיניום לפלדה? (המיכל לא החומר) מה צריך לבדוק כשקונים משומש ןמה עלויות הטיפול טסטים כל כמה זמן וכו... ולכם נותר רק להמליץ עוד שבועיים אני בים התיכון

הכי מומלץ לא לרכוש מיכל

אלא אם כן אתה צולל והרבה. מיכל דורש טיפול שנתי ופעם ב- 5 שנים גם בדיקה הידרוסטטית מטעם מכון התקנים. מעבר לכך אתה צריך בכל פעם להגיע למועדון/מרכז צלילה כדי למלא את המיכל. עלות מילוי או השכרה מובדלים בד"כ בכ- 5 ש"ח בלבד. עדיפות למיכל פלדה מאחר והוא שומר על ציפה שלילית גם לאחר ריקונו. חסרונו של מיכל הפלדה-הטיפול שהוא דורש והשחיקה הרבה שלו מאחר והוא תופס חלודה. יתרון במיכל פרטי-אתה לא תלוי במצב שאין מספיק מיכלים במועדון -קורה בד"כ בתקופות הקיץ. חיסרון במיכל 15 פלדה-עלויות גבוהות-כ- 2,000 ש"ח ומעלה אם תצליח למצוא אחד. במיקרה ביכולתי לספק מיכל חדש של קרייסי סאב בעלות של 1,650 ש"ח מבעל חנות לנשק שבעבר מכר גם ציוד צלילה והוא מנסה להיפטר מציוד זה אז אם אתה מעוניין אני אקשר בניכם.

ניב ד

New member
אגב מיכל עוד יותר בזול

ראיתי במדוזה בשבת מיכלי 15 ל´ כולל שני ברזים, שבמבצע ההנחה לחברי הפורום (שאגב תקף לדעתי גם אחרי חנוכה) עולה כ-1500 ש"ח פלוס מינוס. נראה לי שווה בדיקה.

זהרון

New member
ועוד מיכלים...

חיים מורד מיודעינו מהפורום מוכר שני מיכלי פלדה 15 ליטר במחיר מצויין. אחד של סקובה פרו ואחד של קרסי (או בושה - הייתי תחת השפעת ג´חנון כשאמר לי). אתם מוזמנים ליצור עמו קשר

Astro The Dude

New member
מיכל...

מה שכן אני מחפש מיכל פלדה קטן 6, 6.5 או משהוא בשכונה אם מישהוא ... דרך אגב שמעתי שעקב איזה שהיא סמתוכה במכון התקנים היתה עליה רצינית במחירי המכלים (לפחות במיכלי הפלדה)

למעלה