עצה למתלבט

vroom32

New member
עצה למתלבט

שלום לנכבדים. כבר די ממזמן מדגדג לי הסופופרמוטו הזה שלכם. אני מתלבט בין כמה אופציות ורציתי לשאול לדעתכם. נתחיל בכך שהאופנוע צריך לשמש אותי ביום יום בעיקר בתוך תל אביב עם גיחות באזור גוש דן המורחב\שרון.לקחתח את הדרוזי SM לסיבוב מהיבואן. חסר לי בו קצת כוח. די מבאס לשייט על מאה וקצת בכביש מהיר. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין הDUKE ל LC4הגדול. כל מידע מידע אישי בדגש על שימושיות יום יומית. ( האופנוע הוא רכב עיקרי שלי וצריך בשבתות גם להעמיס מורכבת ) . נסיון קודם: רשיון לא מוגבל. רוכב 9 שנים. ייעוד: כמו שאמרתי- יום יום ולמגרש. עם דגש ליום יום.

שחרלרט

New member
כן רק שהקשר בינו לבין דיוק מיקרי

הLC4 יהיה אופנוע מצויין ליום יום ולמסלול. אם אין לך כוונות תחרותיות אז גם הדיוק יכול להיות אופציה. יש גם את הFMX של הונדה,נחות משמעותית בכוח המנוע שלו מהKTMים אבל נוח יותר ביום יום ולהרכבה.

KTM620SM

New member
קצת פירוט

לשניהם מנועים דומים - הדיוק מעט חזק יותר - דגש על מעט. מבחינת ביצועי יום יום - אין הבדל גדול. מבחינת מגרש - פה יש ל LC4 יתרון עתום בתחום המתלים והמשקל - קל יותר ב-5 ק"ג (לדעתי) ועם מתלים ארוכי מהלך המתאימים יותר למסלול שלנו כרגע. בנוסף יש יותר מאחד למכירה.

45degrees

New member
../images/Emo45.gif עם דגש קטן - אם אין לך יומרות

לנצח במסלול - הדיוק יהיה עדיף בכל שאר התחומים. אם אתה מתכוון להיות תחרותי - אין בארץ עדיין מסלולים שמתאימים לדיוק - אז LC4 הוא הברירה העדיפה.

vroom32

New member
מקשה ושואל. הבדלים בטיפולים.

הLC4 שישנם אני מניח שימשו לתחרויות ומצבם שחוט יותר מאשר של הדיוק.? ודרך אגב לא ראיתי שום פרסום של כלי כזה למכירה לא הדיוק ולא הLC4 ... מישהו מוכר?

45degrees

New member
אותו דבר. אין הבדל משמעותי. מדובר

על אופנועים מאוד מאוד אמינים ועמידים.

KTM620SM

New member
אאאהההם

לשניהם יש סטרטר.... מדובר על דיוק מהדגם החדש - מהדגם הישן אין - רק של שחר וגם הוא כבר לא דיוק. LC4 סופרמוטו חוקי יש רק עם סטרטר.

נו מה ?

מה לי ולחרא הכתום הזה
רק רציתי לומר, שלא חשוב מה ישקול האיש... שייקח בחשבון שצריך סטרטר.

למעלה