עצה למתייבש המדוכא

eli32331

New member
עצה למתייבש המדוכא

אחרי הלידה אשתי נכנסה לדכאון עמוק וכיום 3 שנים אחרי, היא מנסה לצאת ממנו באמצעים תרופתיים. אני יכול להגיד שחיי המין שלי כמעט ונעלמו, וההרגשה פשוט מחורבנת. בלי קשר למין, גם קירבה ואהבה כבר כמעט ואין, לא חיבוק ולא נשיקה. יתכן וזה בגלל שאני גבר, אבל בשבילי סקס זה תנאי הכרחי לאהבה, אצלה לא. אני יותר ויותר מבשיל עם ההחלטה שאני לא אבזבז את חיי הצעירים והיפים בהמתנה אינסופית ויסלחו לי הקוראות - בחיי מין עם עצמי. מה לדעתכם לעשות? האשה מיואשת לחלוטין לדעתי, ביעוץ כבר היינו. אנו ישנים בנפרד, אני מתוסכל מאוד וכבר מתחיל לחשוב שמישהי מהצד אולי זה לא כל כך נורא... מה דעתכם עליי לעשות? ואל תתחילו עם "אם אתה אוהב אותה אז..." גבירותי - יש גבול לייבוש.. באמת, תכתבו לי את האמת שלכם, גם אם היא תכאב וסליחה על הבוטות.

אריק 34

New member
אני אענה במקומו....

חושב שאתה חרמן קטן לא בוגר ושהמוח שלך מתחבא בתחתונים אישתך נתנה לך ילד ונמצאת במצב קשה (נפשי) ואתה על מה חושב " אני לא מזיין יותר" מחשבה אינפנטילית תקום תראה איך ואיפה אפשר לשפר את החיים למענה למען ה ילד למענכם ומשם להתחיל לתקן!!

eli32331

New member
גם לך תודה

דברים נוקבים. למרות שאני חושב שמין זה לא דבר אינפנטילי, יש משהו בדבריך בנושא החרמנות. כנראה שאנשים באמת נבדלים בסף האיפוק.

אריק 34

New member
לא אמרתי

שמין הוא אינפנטילי אני בעד סקס והרבה בכל מקום אפשרי ביום בלילה בכביש בשירותים במועדון לצידי הכסביש באוטו במטוס בעגלה אמרתי שהמחשבה אינפנטילית ולא אומר לך משהו שלא עמדתי בו. אז קח יוזמה תקן את החיים קודם כל למען הילד תדאג שאמא שלו תהיי בריאה ואז לשניכם.

שירלי6

New member
עונה לך מהבטן

שתף אותה. אולי לה יש פתרון. שלוש שנים, בהחלט הרבה זמן בשביל לא להרגיש. אני מבינה אותך היום מאד. אולי אם הייתי קוראת אותך לפני שנתיים הייתי מתלהמת. היום יודעת שאי אפשר לחיות ככה.

eli32331

New member
יאללה

גרושים, גרושות, תנו קצת מנסיונכם, נו תעזרו, תענו אינטואיטיבית בשורה אחת - הכי טוב

a n a t i 3 3

New member
דיכאון = מחלה נפשית../images/Emo70.gif

כידוע לך גם למחלות נפשיות יש תרופה. השאלה עד כמה אישתך באמת מנסה לעזור לעצמה לצאת מזה.. ? בן אדם שלא עוזר לעצמו גם אלף אחרים לא יוכלו לעזור לו, דבר איתה על זה שאינך מסוגל להמשיך כך.. יכול להיות שהזעזוע שדברייך יגרמו יביא את השינוי ויכול להיות שלא. אל תבגוד בה ובעצמך.. לך על הדרך הישרה.. בטוחה אני שקשר שמבוסס על רחמים בלבד אינו גורם טוב לאף אחד מהצדדים.

יערית

New member
מי זה הרופא שלה

שלא עידכן אתכם בהשלכות שיש לתרופות אנטי דיכאוניות? אחת התופעות הלווי שיש היא ירידה בחשק המיני עד חוסר חשק מיני בכלל! לדעתי הלא מיקצועית,רצוי לגשת שוב לרופא ולבקש כדורים אחרים, אולי משהו טיבעי שלא יפדע בחשק המיני שלה.יתרה מזו,אני מבינה את מה שעובר עליך,רק דע לך,שאם אתה נוטש כרגע בגלל הטיפול, אתה הולך לאבד משהו שאולי תצטער עליו בעתיד. ואולי להפסיק באישור הרופא את הכדורים,להתחיל טיפול פסיכולוגי, טיפול תמיכתי אחר ,מאחר והכדורים פוגמים במיניות. מישהי מהצד זה כדור עזרה ראשונה עבורך,מה הלאה?

שירלי6

New member
סליחה!

הבחור רוצה לזיין. תני לו אישור. במשפט אחד בבקשה... לך פזר זרעך ככוכבים..

יערית

New member
סליחה

בשביל לזיין ,לא צריך לקבל גושפנקא מחברה מועצת חכמי הפורום,מספיק לדפוק לשכנה בדלת

a n a t i 3 3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

לא זכור לי שהיינו ש(כנות)
רגע.. אולי שכנות לערב אחד

למעלה