עצה למתוק די חדש

mrgal

New member
עצה למתוק די חדש

שלום רב לכולם. אני סוג 2 שמאובחן מזה 3 חודשים. ראשית המון תודה לכל משתתפי הפורום. למדתי ולומד המון מהמשוב שלכם. בשלושת החודשים האחרונים ירדדתי מרמות סוכר של 330 לרמה של 100 בממוצע. הaic ירד מ10 ל8.3 וכמובן שהשלתי כ12 ק"ג (הודות לתמיכה האדירה של אישתי)נוטל כדור גלוקומן אחד ביום עם ארוחת צהריים(כדי להרגיע את אישתי והרופא המטפל). התחלתי עם פעילות גופנית מבוקרת. וכאן הבעייה: בשבוע האחרון אני"תקוע" עם מדידות בסביבות 100-90 ולא מצליח לרדת לרמות של 70-90 (המטרה האישית שלי) כאשר המדידה בבוקר גבוהה יותר מהמדידה של הערב הדיאטנית שלי עדיין לא מאפשרת לי לאכול פירות. שאלתי אליכם: משהו התנסה במשהו דומה? איך אני יכול לעזור לעצמי להגיע ליעד ללא תוספת תרופות? עצתכם תקבל בברכה. בראיות לכולם

shay10000

New member
הלוואי על כולנו

כל הזמן ברמות כאלה, אני קונה "בלאינד" אבל אם רמות כאלה " תקוע" של 90-100 הhba1c צריך להיות לא יותר מ5.5? הלוואי על כולנו להיות "תקועים" ברמות אללו.

מצבך מעולה למה אתה שואף לרדת כול כך

נמוך ולחיות על גבול ההיפו מצבך כיום הוא מעולה ויש פה לא מעט אנשים שהיו מתים להיות במצב שלך עכשיו המשך כך

רמות של 90-100 הן מצוינות

אם תרד לרמות של 70-90 אתה צפוי גם למצבי היפו - וזה לא שווה את זה.

ה-A1C שלך גבוה מאוד ומה שאתה

מודד לפני הארוחה אינו מראה את המצב האמיתי שלך. במצב הזה לא פלא שלא מרשים לך פרי.

למעלה