עצה לכולכם.

ערנארן

New member
ועוד משהו...

כמו שאני הבאתי לך שם של מדען מפורסם כמו סטיבן הוקינג שמודה שיש בורא לעולם. כך אני מצפה ממך שתתן לי שם של רב מפורסם שמודה כמו שאמרת שאלוהים זה סתם דמיון. אל תיהיה תמים... כמו שאם אני הייתי נותן לך שם של מדען לא מוכר ואין לי מושג מיהו שמודה שיש אלוהים ,ולא היית קונה את זה כי אתה לא מכיר מה חוכמת המדען ככה אני לא קונה את מה שאמרת לי על הרבנים שמודים שאין אלוהים.

Governor

New member
הצבע על מקור המאשר את שאתה

מיחס להוקינג (הידברות/שופר/מנוף/ערכים/נטעים/שבע-נט אינם נחשבים)...

Governor

New member
הבא את האידיוט לכאן. אני רוצה

שיציג הוכחה לטענותיו, ערן מושתן...

ערנארן

New member
חבל שאתה פוחד להתמודד עם האמת

חבל שאתה עקשן בדעותיך. חבל שככה מתנהג חילוני. עכשיו אני מבין איך אתה מאמין בדבר כל כך טיפשי כמו החרטא שלך אני מאחל לאשתך שיהיה לה סבלנות אני מרחם על הורייך אני מקווה שמחר כשתצא ותסתכל לשמים אז תבקש סליחה. בהצלחה לך אחי היקר. אני באמת מאחל לך כל טוב

Governor

New member
ערן מושתן, אתה ס"ה מתבקש לאשש את

טענתך. מה לך כי תלין עלי על שהיא מצוצה מן האצבע. ברח, חמודי...

ערנארן

New member
אוקיי...

אז אני לא מתמצא בקישורים. ואני לא ביקשתי שתרוץ לספרייה הקרובה לביתך כדי לבדוק אותי. ס"ה הייתי כנה איתך שאיני יודע את משפט סיומו של סטיבן הוקינג בעל פה ולכן איני רוצה לומר לך סתם משהו לא מדויק. אבל אם יצא לך פעם להגיע לספריה ותראה שם את הספר של סטיבן הוקינג על המפץ הגדול אז תפתח בסוף הספר ותקרא מה כתוב שם ואז תזכר בי. אני מבטיח לך שאני לא מבלף אותך, כי ספרו הוא מקור ראשון!

Governor

New member
ערן מושתן, אני מציע שתקח דבריך

בחזרה, עד למועד בו יעלה בידך למצא סמוכין לדבריך...

באהבה1

New member
קראתי דבריך... צודק...../images/Emo188.gif

בגמרא מסופר על גדול אחד שפסק שכל מקום בתורה שכתוב "את" זה בא לרמז על "עוד מישהו" וכך דרש הרבה "אתים" בתורה! יום אחד גילה הפרכה לטענותיו! שאלו תלמידיו: "מה יהיה עם כל ה"אתים" שדרשת??? ענה: "כשם שקיבלתי שכר על הדרישה כך מקבל אני שכר על הפרישה!!!"...

preacher

New member
והרב עובדיה נוצרי!

הנה, גם לי יש תמונה מצורפת להוכיח! באהבה1 המציא מונח חדש בתורת הדיון: Argumentum ad Photoshop

באהבה1

New member
../images/Emo129.gifהתמונה שלי לא זויפה שלך כן

התמונה שהצגתי היא מ"amazon books"!!! ולא זייפתי אותה כמו שאתה מזייף את האמת!!! וגם בנוסף לתמונה צירפתי לינק!!! אבל אל תתן לזה להפריע לך להמשיך לשקר ולסלף וליצור אשליות אופטיות!!!

preacher

New member
היודע אתה מהי "מטאפורה"?

אם היית יודע אנגלית היית יכול לקרוא בקישור שצירפת שזה לא ספר שהוקינג כתב, זה ספר על איך הוקינג נהיה מפורסם ולמה. וזה שהוא אמר "אלוהים" זה רק מטאפורה! ואיך אני יודע? כי אני בניגוד לך קראתי את הספרים שהוא עצמו כתב, ו*יודע* מה הוקינג חושב, ולא צריך לנחש את זה משברי ציטוטים נטולי הקשר! עכשיו יש לי אתגר בשבילך: קח את "קיצור תולדות הזמן" מהספריה ונסה למצוא בו משהו שיעיד שהוקינג מאמין באלוהים.

את השאלות האלו

יש להפנות לאסטרופיסיקאי. אולי ויזיני יוכל לתת לך תשובה בשפה פשוטה. אתה יכול גם לנסות לשאול בפורום מדע פופולרי, ולקרוא בקישורים של סופרמיינד. מה שאני יכול לומר הוא שהמדע מחפש חוקיות פשוטה ככל האפשר המסוגלת להסביר את כל התופעות הנצפות. חוק, מעצם הגדרתו, הוא נצחי, אחרת הוא לא מהווה חוק כלל. "וזרח השמש ובא השמש אין חדש תחת השמש".

s u p e r mind

New member
אתה מתחיל מייאש אותי...

אתה התפתחות "אבולוציונית" למחב"ת בנוסח אמנון יצחק. "סטיבן הוקינג ועוד מדענים גדולים מודים שיש כוח עליון רוחני שברא את העולם"- שטויות במיץ פטריות גועליות: סטיבן הוקינג לא מאמין בשום כוח עליון ורוחני. מלבד זאת רוב המדענים הם אתאיסטים. ודבר נוסף... גם אם יש מדענים שטוענים שיש איזה כוח עליון- אז מה? זאת דעה סובייקטיבית שלא מבוססת על שום מחקר/ניסוי/תצפית ולכן גם אם כל המדענים יטענו שיש אלוהים... אז שיביאו הוכחות לקיומו, וכי שאתה מבין... אין הרבה כאלה שתומכים ברעיון הזה. "אם ניקח חדר ונשים בפנים את כל החלקים שיש בטלוויזה , ונכניס לחדר חתול ועכבר ונסגור אותם בפנים. מה הסיכוי שנפתח את החדר ונראה שמהבלאגן שעשו החתול והעכבר יצא טלוויזה?"- אתה מפגין בורות מדהימה, חזור וקרא את התשובות שלי שממילא ריפרפת בהן. "מי יצר את כוח המשיכה הזה שאתה מדבר עליו? האם הוא תמיד היה?"- כוח המשיכה יושם מיד עם תחילתו של היקום.

למעלה