עצה לי לכם

1liransh

New member
עצה לי לכם

אני חילוני לגמרי ,גר בראשון לציון רציתי להציע לכם לרדת מהכוון נגד הדתיים כל הזמן כי זאת פשוט שנאה ויכול להיות שלא לסתם , אתם יכולים לפעול נגד חוק טל ושלשת רבעי מדינה תצדיק אתכם ונגד בזבוז תקציבים עבור הדתיים בשביל מותרות . בנינו אנו יודעים שמצבם של הדתיים הוא גרוע של רוב האוכלוסיה הדתית מצבם הוא חרפת רעב ומגורים שלא ראויים למגורים. אני הייתי תומך ליכוד יותר נכון תומך אריק שרון אני עכשיו ירדתי לגמרי מהליכוד בעיקבות האנשים החדשים שנבחרו (במיוחד גילה גמליאל המעצבנת) אני בדרך לעבור לשינוי וזה כנראה מה שאני יעשה , רוב ראשון לציון זה מפלגת העבודה ועכשיו בעקבות כישלונה חלק עברו לליכוד אל תתנו להם לעשות זאת תקימו בראשון סניף תראו יותר נוכחות מראשון תקבלו יותר קולות ממה שהייתם אמורים לקבל מהם מלכתחילה תעבדו יותר על הנושא של נוער שינוי תגייסו יותר אנשים לשורותיכם יש לכם סיכוי טוב שעוד מספר מועט של מערכות בחירות אם תמשיכו בדרך צודקת וישרה ותפעלו למען שיכבת הביניים אתם תיהיו המפלגה השולטת בכנסת. אני בן 17 וחצי כיתה יב וחבל שאין לכם בראשון נוכחות רציתי לפעול למענכם ויש הרבה חברים מהכיתה שגם תומכים בכם, אל תבנו על כך שתשנו מחשבתם של מבוגרים לכו על הדור החדש של המצביעים.

1liransh

New member
תיקון/הוספה

הסתכלתי ברשימה ויש לכם נציג בראשון חבל רק שהשיווק שלכם בראשון לא נכון תפרסמו את עצמכם יותר תביאו אנשים להיות חלק משינוי להתפקד לשינוי

פלסטיק

New member
נו עוד חרידי אחד

בבקשה למה נהדר להצביע ליכוד ואם אתה רוצה תבדוק איך חברי הליכוד הצביעו בעניין חוק טל ותודה על העיצות הטובות שלך

1liransh

New member
עבור הטמבל שכתב שאני חרדי

הם הצביעו נגדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מי דיבר על זה בכלל יא רפה שכל כל דבר חרדי חרדי פרנואיד מטומטם אני הכי חילוני שיש אני מקווה ששולח ההודעה לא באמת בשינוי כי אין בשינוי מקום למפגרים

פלסטיק

New member
תודה המורה על הציונים

אבל אני מבקש ממך לא לטרוח ולשלוח לי אותם גם במסרים

1liransh

New member
בטח אתה בן 13-14

בגלל זה אתה כנראה מדבר שטויות רואים את זה ברמת שיחה שלך ובחוסר הבנה למתכוון אין לי עסק איתך תמיד יש עשבים שוטים חבל שאתה בשינוי

meirkl

New member
שלום לך

ראשית הרשה לי לתקן לך טעות ולהבהיר כי אין לשינוי מאומה נגד דתיים או נגד הדת היהודית. זה סילוף של החרדים שיודעים שזה הטיעון הכי קל וקליט, להדביק לשינוי שנאה לדתיים. אז שינוי לא שונאים בני אדם, ולא יוצאים נגד דתיים או נגד הדת. שינוי רוצים להביא לשוויון כולל בזכויות ובחובות. שכולם ישרתו את המדינה, יעבדו וישלמו מיסים, ושכולם יקבלו את אותן הזכויות, ואותם התנאים. כיום החרדים (ובזכותם גם לא מעט ערבים) נהנים מהטבות גדולות מהמדינה בעוד החרדים לא תורמים למדינה ככל האחרים (כן, כולל הדתיים הציוניים) וכמוהן הערבים למרות שהסיבות לכך אחרות. לגבי ראשון לציון, יש פעילות, כולל פעילות נוער, ואתה מוזמן לבקר באתר סניף שינוי בראשון לציון (הלינק למטה), להתקשר לרכז צעירים ולהתנדב לפעילות הרבה הצפויה לנו עד הבחירות. אגב לסניף ראשון שני מועמדים ברשימה לכנסת (מקום 14 ומקום 17).

ronen1981

New member
אי אפשר לרדת מכיוון שלא קיים.

שינוי נגד כפייה דתית ולא נגד הדתיים חלילה. אתה מוזמן לקרא מדברי למלע הם עוסקים בלא מעט מהנקודות בדבריך ומבהירים את עמדותיה של שינוי. שינוי תעזור לחרדים וצומיא אותם מהבטלה והעוני אל העבודה והפרנסה וחיים בכבוד ברמה ראוייה.

למעלה