עצה להפקה

נעמה8080

New member
עצה להפקה

אותי בתור צופה די מתסכל אותי לראות את אתי משתלטת על כל הבנות ושהן מפחדות ממנה ולהביע את דעתן מולה. אם אתם רוצים רייטינג, תכניסו מישהי שלא תפחד ממנה, אחת בסגנון של חודדה (אבל לא קיצונית) שתראה לאתי שהיא לא מפחדת ממנה, ואז נראה את אתי הגיבורה על חלשות. אני מציעה כי שמעתי שאתם מתכוונים להכניס בנות חדשות.

נעמה8080

New member
ודבר נוסף

שיכניסו עוד גבר + החברים שלו, ואיתן והחברים שלו ירגישו מאויימים, פתאום לא ירגישו המלכים של הוילה. רוב הבנות כבר אדישות לאיתן והחברים שלו אז הן יתחברו בטוח לזה שיכנס והפעם אני מאמינה שיכניסו מישהו טוב, לא כמו הצנון שנמצא שם!

נעמה8080

New member
זה לא פחד

יש אנשים שלא אוהבים לריב או להגיע למצב שמעליבים אותם או שצועקים עליהם, אין להם כוח לזה. לא נראה לי שהיה לענבר ואיילת נעים מזה ולא נראה לי שהיה ללירון נעים מזה. לא מפחד, סתם לא נעים. אבל אם תהיה אחת כמו אתי בוילה היא לא תשתוק לה ויהיה אקשן כל היום.

נעמה8080

New member
ועוד דבר

אל תכניסו מישהו מפורסם, רוצים מישהו אנונימי. רוצים להכיר חדשים ולא כאלה שהכרנו, את הצנון כבר הכרנו.

tapuzo

New member
מצטרף לקריאה די לסלבס

כל היופי זה להכניס כמה בנים לא מוכרים ובלי חברים לשם, שינסו לערער את חבורת איתן המשמימה. אאחרי שיכניסו עוד בנים גם הצעתי לתת לבנות כח להעמיד כמה פעמים להדחה אחד מהבנים, כך תסולק חבורת איתן..

tapuzo

New member
אתי כרגע בעייתית לא מאפשרת לדמויות להתחזק

יש שם בנות חזקות שמעדיפות כרגע לשתוק או לשחק אותה. אתי במצב הנוכחי מונעת דינמיקה מעניינת שיכולה להתפתח בין הבנות האחרות ולייצר קבוצות חזקות אחת מול השנייה. ואם יכניסו כמה גברים ששתי הקבוצות האלו ירצו להתחרות עליהם, ניצוצות יעופו בלי אתי.

didush100

New member
אתי היחידה שיוצרת איזשהי דינמיקה

וכח לא מקבלים כח לוקחים. כל הבנות שם לא פראייריות כי אחרת הן לא היו שם ואין צורך לרחם על אף אחת.

למעלה