עצה להמשך הדרך...

Curious

New member
עצה להמשך הדרך...

אני מרגישה שעלי לעשות צעד משמעותי לקראת התפתחות רוחנית, ברור לי שההחלטה תתקבל בחודשים הקרובים... עם זאת, אני לא מצליחה למקד את עצמי ולחבור לאף אחד מהכיוונים שמתגלים בפניי, אם זה בשל הכיוון, אם זה בשל חוסר חיבור ואמון במורה, ואם זה בשל העניין הרב תחומי, החשיבה המרחבית והעמוקה שלי... האם תוכלו לייעץ מנסיונכם בבחירת הדרך האישית שלכם? כיצד מתמקדים, כיצד ממקדים את השאיפות הרוחניות ובוחרים בדרך ממוקדת, בכיוון מוגדר על מנת לפסוע בשביל ברור ולהתמקד? תודה

לפי דעתי...

התחום שבו תתמקדי חייב לבוא מתוכך... אני מציעה לך פשוט לקרוא הרבה ספרים של התפתחות רוחנית. בטוח שתמצאי אחד שיגרום לך לחשוב שזה הייעוד... אולי גם להסתובב בחנויות עידן חדש וכו'... להיחשף לאופציות... לראות מה יהיה.. מה את אומרת?

Curious

New member
אוווו..היי אומר..נקודה רגישה:ספרים

אני קוראת מגיל 0 וכל כניסה שלי לחנות כזו או למדור כזה סוחפת אותי אל תוך תחומים רבים... אני לא מתפרסת, אבל בהחלט חולשת על מגוון רחב של ספרים, שכל אחד נוגע בצורך או שאלה מסוימים באופן כללי ובאותו הרגע. המיקוד כל הזמן משתנה...זה בא בגלים... אני גם כמעט תמיד יוצאת עם כמה ספרים...אבל, מקפידה לשלוט בעצמי ולהתמקד במה שעונה לצרכים ולשאלות שלי. אבל לא יוצאת עם כיוון מובהק. הכיוון הוא כללי - רוחניות מעשית. אני מרגישה שאני בונה ובונה ומתקדמת, אבל לא מתמקדת... נראה שזה משקף תכונת אופי מסוימת, של דרור מחשבתי...:) אבל, כאן להבדיל מהחיים, שבהם השיקולים רציונאליים בעיקרם, אני מרגישה שאני מפספסת את ההעמקה שאני זקוקה לה. ליל מנוחה ושלווה

Curious

New member
אוי..עומר..../images/Emo9.gif

לא יודעת מה קרה לי עם שמך הפעם...מתוך הקלדה מהירה אני מצליחה לגלוש לעיתים לשגיאות כתיב מצחיקות ומביכות ...הפעם זה גלש לתוך שמך. עמי הסליחה :)

השאלה היא...

אם בכל ספר שאת קוראת את מרגישה שאת רוצה להעמיק. כי הרי אם לא, אז יש לנו קצה חוט, לא? גם אני קונה וקוראת ספרים כמו איזה תולעת, ונידמה לי שזו הית הדרך שבה החלטתי במה אני רוצה להתמחות, זה והמידע בשפע שיש באינטרנט...

Curious

New member
אני חושבת

שאני חווה משבר רוחני...אחרי שלל של הבנות גדולות ומשברים גדולים. גם התקופה לא מקילה עמי. אני מודעת... אני גם מודעת שכעת עלי להעמיק...אך לא ברור לי הכיוון. אני אדם שקורה גם בתוך חנויות הספרים, על כן, ספרים שאני קונה, הם ספרים ש: א. עונים על צורך \ שאלה ב. לא הגעתי למצב של לסיים לקרוא א תהספר בחנות, ונותרתי לאחר העיון עם תחושת העניין. את רובם אני ממצה ומסיימת לקרוא. לחלקם אני חוזרת. חלקם מונחים וממתינים לזמנם, ואני מגיעה אליהם בשלב המתאים. מה אומר קצה החוט?

למעלה