עצה לארה"ב

מ י כ י

New member
עצה לארה"ב

אני כנראה נוסעת למשלחת של הסוכנות לארה"ב, והייתי שמחה אם למישהו יש הצעות לטיול בארה"ב לספט'-אוקטובר...

jcwikel

New member
ארה"ב

שלום, אני גם נוסע למשלחת השנה. בעיקרון אני מחפש שותף או שותפה לטיול שאחרי המחנה. אני נוסע (שנה שנייה) למחנה תבור (הבונים דרור) במישיגן שנמצאת בצפון ארה"ב, ואני מקווה לטייל שם באזור או לעלות לטורונטו ומשם לצאת לטיולים בקנדה. בשאיפה לטרקים. יש גם איזשהו סיכוי קטן שאני אגיע לחוף המערבי. באשר להמלצות: בארה"ב יש ממש הכל. גם את הערים הכי גדולות ומדהימות, גם נופי טבע מדהימים, אתרים היסטוריים וכו'. הכל תלוי מה מעניין אותך, איפה תהיי וכמובן כמה כסף יש לך. אם את רוצה לתת לי קצת פרטים על איפה תהיי, ומה מעניין אותך, אז אשמח לתת לך רעיונות קצת יותר קונקרטיים. בכל מקרה, הצוות של הסוכנות יכול גם לעזור לך, ובמהלך הסמינר את תפגשי את האנשים שאת תהיי אתם במחנה, ואולי תוכלו לתכנן טיול יחד. אם את או מישהו/מישהי שאת מכירה נוסע לאיזור שלי, ומעוניין להצטרף לטיול כמו שאני מתכנן, אשמח אם תכתבי לי. בכל מקרה את תהני, זו חוויה מדהימה. בהצלחה, יונתן

sela v

New member
למעשה

shaisho, שכבר מזמן לא ביקר אותנו בפורום (עסוק בלימודים), היה גם במשלחת של הסוכנות בקיץ האחרון, וטייל לאחר מכן. אולי אם יוצא לו לקרא את ההודעה שלך אני מקווה שהוא יענה לך. הייתי בתפוצת המשלוח של חוויותיו מהטיול, אבל לצערי לא שמרתי את זה. לאיזה מקום בארה"ב את נוסעת או שאת עדיין לא יודעת?

למעלה