עצה טובה לחברי הכנסת

atidih1

New member
עצה טובה לחברי הכנסת

ח"כים נכבדים, אני כותב אליכם בפורום שהכתיבה בו והעיסוק במה שנכתב בה, קשור בעצם מילוי תפקידכם כנבחרי ציבור (לא שעיסוקים אחרים לא קשורים בכך) אבל - דווקא ימים אלה - לדעתי, יישום ההצעה שאביא להלן, יש בה את אבן הבוחן למי שבאמת נבחר ציבור. לכן אפוא, מי מכם שוודאי רוצה להמשיך להיות ח"כ, יש לי הצעה בשבילו, שתהווה קוד מסע הבחירות שלו ובקשת אמון הבוחר. הדברים שבהם יפנה לקהל הבוחרים, יהיו הדגל שלו. אני מציע, שסיסמתם של הרוצים להיות ח"כ תהיה, שאם ייבחרו, הם יעבירו חוק בכנסת, להנהיג בארץ את שיטת הסנטור, או לפחות כזו שבה נבחר ציבור ייבחר בבחירות אישיות - לא מרכזי מפלגות וקבוצות כוח בהן כי אם אלה, ש"שוט" בחירתם יהיה עצם ייצגם נכונה את בוחריהם. כאשר מספיק ח"כים ירצו - ובעצם בנויים לרעיון שמאחורי הצעה זו - או אז גם הסיכויים להעביר את החוק בכנסת, הגם שהנושא הוא סיסמה טובה לזכות בהרבה קולות, לדעתי, כמובן. מצד שני, אלה שלא ירצו את השיטה המוצעת, מלבד הוכחה שהדבר גם מדבר בעד דעתם ההפוכה מהראשונים, הרי שבכך גם מתגלית האמת העצובה לגבי ראייתם את תפקיד נבחר הציבור. איחוליי לראשונים ואנא העבירו את המסר גם לשאר הטובים שבכם וצאו בהצלחה למסע בחירת הסנטור. נ"ב: האינטרנט - אמנם לצערי - עדיין לא במה אבל בכל זאת יש בו משהו, הוא מעביר מסרים לרבים שהדברים מחלחלים אצלם איכשהו. עתידי המנחם

atidih1

New member
שום תגובה

האם צריכים עוד הוכחה שהאינטרנט זה לא עיתון?

למעלה