עצה, חברים, עצה...

light of mine

New member
עצה, חברים, עצה...

כבר כמה חודשים אני מרגישה שבאוקטובר האחרון עליתי על אוטובוס לא נכון. הרבה דברים שהתחילו באוקטובר לא מסתדרים, לא עובדים, לא הולכים חלק, או טוב, ואני לא נהנית מהם. הדבר הראשון הוא כמובן, העבודה. אני לא אוהבת ללמד יסודי. אבל זה קל יחסית, עבודה אפשר להחליף, ואני באמת מתכוונת לעשות סבב של תיכונים ולראות אם אני יכולה למצוא משהו שם. אבל הדבר החשוב יותר, המפריע יותר, זה הלימודים. יש לי תבנית של חוסר עניין לאחר כמה חודשים בלימודים. במהלך התואר הראשון, עברתי 3 אוניברסיטאות (בארה"ב), והחלפתי חוג פעמיים. יש לי נטייה לא להיות מסוגלת להשאר במקום אחד לאורח זמן, בעניין הזה. אבל תמיד אהבתי את הלימודים, תמיד השקעתי את כל כולי בהם. השנה זה אחרת. התחלתי תואר שני, לא פרקטי לחלוטין, שהיה אמור להיות "תואר בשביל הנשמה". והנשמה גוססת. אני לא נהנית מהלימודים. לא טוב לי. אני לא מרגישה את הלהט האקדמי, אני לא מרגישה את הצורך לדבר על הלימודים לאחר השיעור. מכל מיני כיוונים זה פשוט לא עושה לי את זה. ואז עלה לי רעיון של משהו שהייתי רוצה לעשות. אני רוצה להעביר את האור הלאה. להיות הילרית (דבר שאני יודעת שקיים בי). ללמוד רפואה אלטרנטיבית או טיפול הוליסטי. והרעיון משתרש לו, עמוק בפנים, יותר ויותר כל יום. אבל אני מפחדת. מפחדת שזה שוב אותו השד שיושב לו שם, שמזיז אותי ממקום למקום, שמנסה למנוע ממני להתמיד בדבר אחד ולדבוק בו. מצד אחד, אני לא נהנית מהלימודים. מצד שני, אני מנסה לשאול את עצמי למה אני לא נהנית? האם יש משהו ספציפי? או האם זאת התחמקות שלי (שוב) מהתמדה? מצד אחד, ברור לי שטיפול הוליסטי זה הצעד ההגיוני הבא במסע שלי לחיפוש של שילוב בין חומר ורוח. מה יותר משלב בין חומר ורוח מאשר לימודי איזון גוף-נפש? ומצד שני, אולי התמדה זה השיעור? אני מבולבלת, וכאשר אני מבולבלת זה מכניס אותי למצב של דיכאון/קפאון. עצות יתקבלו בברכה.... light

sovlanit

New member
LIGHT OF MINE בוקר אור,

לדעתי,ענית לעצמך. ה פ ח ד מהתוצאות או מנסיון בעבר גורם לעיתים לקפיאה על השמרים. לגבי חוסר ההתמדה שלך-לדעתי,עצם העובדה שהלימודים הושלמו מלמד על ה ת מ ד ה . אלא,שכאדם שהרבה נושאים מעניינים אותו את בוחרת לעבור מעניין לעניין אחרי שמיצית מבחינתך נושא מסויים. עצתי?- ראשית,הכנסי למאמרים שבפורום הזה וקראי את המאמר בנוגע לשוטר הפנימי. מדיטציית שחרור עשויה אף היא להועיל,לטעמי. דבר חשוב לומר לך גם לי יש תקופות כאלה. החלק החשוב הוא שזה עובר!!!!!!!!! לסיום: מאחלת לך ב ה צ ל ח ה בכל אשר תבחרי ובכל אשר תעשי. אני י ו ד ע ת ו ב ט ו ח ה שלהיות הילרית יעניין אותך,יגרום לך סיפוק רב ויניע אותך קדימה ללא לאות. כל טוב וחיבוק!

seeyou

New member
תבנית של חוסר עניין לאחר זמן מה?

עד שלא תטפלי בבעיה זאת לא תוכלי להגשים את החלומות שלך למרות שיש לך הרבה פוטנציאל איך בוחרים כוון? יש מכונים שמסוגלים לאתר כשרונות אך אני הייתי ממליץ לך לבדוק ישירות עם אנשים שכבר עובדים בשטח לומדים הרבה שנים ברפואה ובסופו של דבר רושמים אקאמול... לא כולם עודים מה שחלמו... אבל צריך לשאוף לזה.. "However, feeling bored is a mental state and as such is caused by the mind, by your thinking. The situation or event that you are blaming for your "being" bored is not itself a mental state. The situation or event is actually neutral. It is only your interpretation of the event that makes the event to appear to be either negative or positive. No event is a mental state. No event causes mental states. Humans choose mental states by habit or conscious living. " "I am happy and content because I think I am."--Alain-Rene Lesage "Most folks are as happy as they make up their minds to be."--Abraham Lincoln "Some pursue happiness, others create it."--Anonymous "The U. S. Constitution doesn't guarantee happiness, only the pursuit of it. You have to catch up with it yourself."--Benjamin Franklin יוסי

morgetz

New member
עצה - שיטת גרינברג

מעוניינת שאעשה לך איבחון בכף הרגל בשיטת גרינברג למתרת קריירה.לימודים? הקליניקה נמצאת ברמת-גן. אשמח להיות בקשר בנושא. מור 058-368365

למעלה