עצה דרושה

..

אם באמת לאף אחד במשפחה אין יותר סבלנות וזה כולל אותך, קח אותה לשיחה, אולי נפגעה מגבר בגיל צעיר ומאז חווה טראמה ? אולי חברה טובה שלה נכבתה ? אולי יש בעיה אחרת, אני חושב כמו שאמרו לך שהכל זה עניין של בחירה שלה מה לעשות בחייה, את החיים שלך היא מנהלת לך ?

anavi131

New member
אני אנסה..

מקומץ הנתונים שיש בידנו קשה להבין בדיוק מיהי אחותך.. בכל זאת יש לי חשד רציני להבין שיש לה חרדה ואולי אפילו עמוקה ממפגשים אינטימיים. אם היא בת 37 ו 12 שנה לא יצאה אפילו לדייט אחד זאת אומרת שהפסיקה בגיל 25. יכול להיות שהיא עברה טראומה מאחד מבני זוגה(או הדייטים שהיו לה) בעבר והיהירות שלה כלפי חוץ זה מנגנון הגנה להסתיר זאת מהמקורבים. נכון שיש אנשים שמתרגלים ללבד ואז קשה לנהל זוגיות בריאה,אך זה לא נראה לי המצב. מה שעשית לפני שנתיים (פתיחת כרטיס באתר הכרויות) והלחץ שאתה מפעיל עליה,הוא מסוכן מאוד ועלול לגרום לה להגיע לקצוות קיצוניים. זה שהיא לבד ולא "מסודרת" זאת נורמה בעולם החילוני,ומעניין אותי אם אתם משפחה שומרת מסורת ברמה זו או אחרת.כי אחרת קשה לי להסביר מדוע אתה כל כך דואג ומעורב בחיי אחותך באופן מאוד לא בריא. אני כן ממליץ לך ,לגשת להתייעץ עם הרב/פסיכולוג/איש סודך כדי לנתח באופן אובייקטיבי יותר את הסיטואציה. דבר שני תפוס שיחות עם אחותך באופן רציף ולאורח זמן,על נושאים אחרים מלבד זוגיות,לאט לאט היא תבטח בך ויתכן שתגלה לך את הכאבים שהיא שומרת לעצמה ואולי את הסוד שלה.אבל בשום אופן אל תדחוף אותה לפינה כפי שאתה עושה כעת. מקווה שעזרתי

פנומן 72

New member
ככה זה - עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח

היא נכנסה ל-loop שהיא מרגישה בו נוח ובטוחה, וככל שהזמן יעבור יהיה קשה להוציא אותה משם. זה כמעט כמו התמכרות. האמת, לא נראה לי שאפשר לעזור לבן אדם שלא רוצה לעזור לעצמו...

למעלה