עצה דחופה

larnaka78

New member
עצה דחופה

שלום רב , ברצוני לשתף אתכם בדבר מאוד אישי ורגיש אשמח לשמוע את דעתכם ותגובתכם אני אובדת עצות . אני בחורה בת 37 נשואה חצי שנה . לפניי נשואיי נהלתי מערכת יחסים רומנטית עם גבר נשוי שנמשכה 6 שנים ,גם היום אנחנו בקשר מאוד טוב ( לא כמו פעם ) . לגבי הגבר הנשוי אישתו עלתה על הרומן והוציאה אותו מהבית אבל הוא מבחנתו עושה הכל על מנת לעשות שלום בית ,ומבחנתי זה בסדר ואני די תומכת בו ותמיד אתמוך בדברים שיעשו לו טוב . כיום מצבי הוא שאני נשואה לא באושר ( יש לציין שהתחתנתי לא מאהבה אלא מיאוש אחד גדול ) אני חייה עם גבר שלא מסוגלת להיות בחברתו ובמיוחד לא להביא ממנו ילדים .חשבתי על אפשרות להביא ילדים מהבחור שהייתי ועדיין איתו בקשר . אני יודעת שזה נשמע הזוי ולא מצאותי ,חשבתי על זה המון זמן . איני יכולה להמתין עם נושא ההורות בשל בעיה רפואית ואיני יכולה להביא ילדים "מבעלי " לכן חשבתי על האפשרות הזו . אשמח לקבל את עצתכם ,דעתכם בנושא . נושא ההורות חשוב לי ולא רוצה לפספס " את הרכבת "

TaraSky

New member
לא רציני

שקוף שזה פוסט של תפוז שנועד למשוך תגובות ולעבור לעמוד הראשי... יותר מידי טיפשי מלהתייחס לזה ברצינות.

ובכל זאת - היא רוצה ללדת ממזר

הרי שאם היא נשואה ונכנסת להריון מגבר אחר - הילד שלה הוא בבחינת ממזר

ןמתנצלת אם נשמעתי בוטה אבל מה שאת חושבת

לעשות יפגע בילד בצורה קשה אבל להיות ילד ממזר ביהדות זה זה חיים קשים מאוד מאוד

שבי38

New member
לא נראה אמיתי

גם ללא קשר ליהדות נראה לי קצת לא הוגן לאלץ מישהו לגדל ילד לא שלו. וסתם מתוך סקרנות מה לגבי אמהות חד הוריות שיולדות מתורם זרע . איך מוגדר הילד ? גם ממזר?

טילי2

New member
אז ככה: על פי ההלכה גבר יכול לעבר כמה נשים

שהוא רוצה, גם אם הוא נשואי לאשה אחרת וילדו לא יהיה ממזר, מקסימום יקרא 'שתוקי' ילד שיש לשתוק לגבי זהות אביו. אבל אישה נשואה שתלד ילד מזרעו של גבר שאינו בעלה הילד הוא ממזר. הדגש הוא על הנשואה. סתם הערה מידע דוסי ולא משנה עם הסיפור נכון או לא

למעלה