עצה דחופה

רפסודיה

New member
ולמה את משתגעת מזה שיש מקרים כאלה?

בוקר טוב עולם, בין אנשים קורים דברים. אולי את לא ערה לזה אבל בתוך קשר זוגי יש הרבה עוולות מכאיבות שעלולות לקרות ועדיין כל מה שקורה שם, כולל אם זה מערכת יחסים מחוץ לנישואין זו האחריות על כניסתו של גורם שלישי היא של בני הזוג הנשואים ולא של זה שבא מבחוץ. בחורה שנותנת לעצמה להכנס למערכת עם גבר לא פנוי איננה בהכרח מטומטמת. היא מגיעה ממקום לא טוב בינה לבין עצמה, ודנה את עצמה מראש להסתפק במעט, אבל זה לא הופך לפושעת ולא לנושאת באחריות לנישואיו או למשפחתו של הגבר שעשה איתה רומן.

המשפט האחרון שלך נכון לגבי בחורה

שלא ידעה שהגבר נשוי,ויש כאלה שנופלות בתמימותן. ברגע שהיא מנהלת רומן היא כן נושאת באחריות.

רפסודיה

New member
בעיני- הוא זה הנשוי לאשתו לא היא

אפשר לדון באופן אינסופי בשאלות של מה מוסרי ומה לא ולכל אחד מאיתנו יש את הדיעה שלו. בעיני זה טאבו שאישה פנויה תיצור קשר רומנטי עם גבר לא-פנוי (גם אחד שאינו נשוי אבל יש לו בת זוג קבועה) אבל התפישה הזו אצלי נובעת מתוך הדאגה שהאישה צריכה לדאוג לעצמה, והעובדה שזה קשר מצומצם ומוגבל מראש, ולא במטרה להגן על קדושת הקשר הזוגי של הבחור. מאותו מקום אני גם חושבת שגבר פנוי אסור שיפתח קשר עם אישה לא פנויה.

גל1 האחת

New member
נכון מאוד

היא נושאת באחריות ועוד איך וביחוד לגבי רומן מתמשך שבו היא ידעה ופתחה במהלך שבו הוא יתגרש מאשתו ויעבור לחיות איתה אחת כזאת אין מה להגיד עליה ועוד היא מתארת שהיא שבורה ומרוסקת ??????. אחרי שהיא גרמה לאישתו לעבור מדורי גהינום ? ובעקבות כך גם לילדים שנמצאים בתמונה ? יש לה בעיה עם עצמה והיא צריכה לפתור אותה דחוף

seeyou

New member
את קצת סותרת את עצמך../images/Emo8.gif מצד אחד את טוענת

שהיה לה טעות שבכלל נכנסה לרומן ומצד שני את מנפנפת בסיסמה:"עדיף לנסות ולהצטער מאשר להצטער שלא ניסית"
נכון שיש סיכויים קטנים לזכות בפיס אבל אם בכלל לא שולחים אז אין אפילו חלום
היא לא הפסידה כלום-היא נהנתה יצא מהבלגן מבלי להיכנס להריון וזה השג גדול
יש הרבה נשים שפוזלות לגברים נשואים וגם להיפך רווקים לנשואות השוני הוא במטרה של ה"גלישה"
יוסי

amit310105

New member
האם לזה את משתוקקת???

לדעתי, הקשר ביניכם היה מושתת על תשוקה. רק כאשר הבסיס איתן ניתן לקיים קשר נורמטיבי. את חיית במעין אשלייה שמדובר בגבר חלומותייך, ואילו הוא - בשל משבר בזוגיות שלו העדיף את הבריחה. משמע - את היית הבריחה. עם אשתו יש לו בית, יש לו ילדים, יש לו משפחה - לא בנקל ניתן לוותר על כל זאת. גם אשתו, ולעניות דעתי היא אמיצה וראוייה להערכה, לא תוותר על בעלה - אבי ילדיה. קשה מאוד לפרק. רק כאשר הוא הבין את גודל האסון שרבץ בפתחו של ביתו, רק אז הוא הגיע לתובנות. לכן היום הוא שם, ואני מאמינה שניתן ליישב את ההדורים. את חייבת להמשיך הלאה. לא משנה כרגע מה יהא בגורלם, את חייבת להמשיך קדימה. חבל מאוד שקיימת קשר שכזה עם גבר נשוי - הוא לעולם לא יהא שלך. גם אם יתגרש ממנה, לא ודאי שיחזור אלייך. ואם יחזור אלייך - הוא יחזור אלייך עם משפחתו שתלווה אותו תמיד. ילדיו תמיד יבקרו אותו, יתלוו אליו ואת תהיי בסוף סולם העדיפויות. האם לזה את משתוקקת??? שנה טובה שנה של תובנות, הבנות וויתורים. שנה שתוביל אותך קדימה.

czar

New member
למדנו כאן ומכירים בכלל

הסיכוי הסביר שגבר יעזוב בית וילך אחרי אהבתו קלוש מאד לעומת ההיפך אצל נשים, אישה תלך אחרי אהבה. אצל הגבר זה הארמון, בית מבטחו וגם אם בית זה רעוע עד מאד וגם אז, אילו יעזוב את ביתו בעבור אישה/אהבה, זה יהיה רק תירוץ וזה יהפוך ברבות הימים לריבאונד ותו לא. לא הייתי נכנס לנפש ולמקרה אלא מנסה לראות את המקרה גנרית לגמרי וגם אילו היית באה תוך כדי הסיפור הייתי מפנה אותך למספר סיפורים כאן מהעבר שאת מצטרפת רק לסטטיסטיקה.

יעל717

New member
בטח שאפשר לשקם משפחה אם רוצים.

ואפשר לחזור ואפשר לסלוח. אני מצטערת להגיד לך אבל הוא כנראה לא בדיוק רצה אותך בתור אישתו ובמקום אישתו,הוא רצה אותך כמאהבת.הוא חש התאהבות,ריגושים,הכל חדש ומרתק ,פרפרים בבטן.כל זה טוב ויפה עד שלא נפגעים אנשים אחרים שהוא אוהב,כל עוד לא צריך להתמודד עם קשיים,לגלות לכולם על הבגידה,כל עוד לא צריך לשלם משכנתה ביחד ולהתמודד עם התחייבויות ואחריות.כאשר ההתרגשות של "הפרי האסור" עברה,כולם גילו,אנשים נפגעו,שיגרת חייו נהרסה,מצבו הכלכלי הורע אז פתאום הקשר איתך כבר לא נראה לו כמו שהוא נראה לו קודם.רק כאשר הוא איבד את אישתו ואת משפחתו הוא הבין שהוא קשור אליהם הרבה יותר ממה שהוא קשור אליך.זה נכון שאומרים-שמתחילים להעריך רק כאשר מאבדים.וטבעי וברור שהוא רוצה את חייו בחזרה,הוא רוצה את ילדיו לידו,הוא רוצה את הבטחון ואת השלווה כי מריגושים כבר נמאס לו-מאהבת כנראה כבר לא כל כך מרגשת כאשר היא הופכת לבת זוג גלויה וכאשר הקשר איתה פוגע בילדים. כך שנראה לי שאת צריכה לחפש לך גבר אחר.

אייבורי

New member
עצוב

אז כואבים לבד בחושך, מתאוששים ומקווים לקבל יום אחד הסבר. בנתיים לכי קצת לטיפול, לא כי את צריכה סתם כי זה כיף.

adam33

New member
אהבה כנה

אין ספק כי אהבתך הית מיוחדת כלפיו בעוד שהוא לא יכל לתת את מה שהובטח בניכם פנים אל פנים. כעת אל תחקרי ואל תקשיבי למילים היפות. אמנם מבין שזה כואב אבל תצטרכי כעת לגבור על הכל ולצעוד קדימה בלעדיו. אין ספק כי כעת את על אש נמוכה וכשהכל יהיה שקט יתחילו התירוצים והחזרה שלך אליו כהרף עיין. לתשומת ליבך.

g u y 4 u

New member
אולי זה בגלל...

שהיית נעימה לו. היית טובה לו. היית שונה לו. היית משלימה לו. היית נענית... אבל אולי הוא מעדיף עכשיו לחזור בו? אולי הוא מתחרט? אולי היית רק תירוץ? תני לזה עוד קצת זמן. תנסי לברר. אם הוא ימשיך לברוח ממך - אני מניח שלא נשאר לך אלא להמשיך הלאה.

למעלה