עצה בקשר לקשר

anamit22

New member
עצה בקשר לקשר

היי..כתבתי פה לפני כמה זמן..אני צכה עצה בקשר לקשר שהיה לי עד לפני כמה ימים ואני לא יודעת מה לעשות לגביו.אם להרפות או להמשיך לנסות ולהתעקש.

המצב כרגע עומד על כך שאני לא ממש יודעת אם הבחורה איתה יצאתי עדיין מעוניינת בי או לא,וזו די הדילמה.. אני חושבת עליה הרבה במהלך היום.עברו כמה ימים מאז שנפרדנו די סופית-אחרי כמה פעמים בהם חזרנו ונפרדנו.אני תוהה אם לשלוח לך הודעה ולנסות להחזיר אותה אליי,בהתחשב בעובדה שאני זו ששיגעה כל הזמן הזה ולא היתה שלמה עם העניין הזה של להיות ביחד.

מה כדאי לעשות?לשחרר,או לנסות לחזר בתקווה שיצלח?
תודה לעוזרים

שלום

אם את מחבבת אותה, היי עדינה ונחמדה אליה והיזהרי לא להעיק עליה ולא להיות למטרד, ואולי זה ישמח אותה והחברות תחזור.
&nbsp
&nbsp

את היא זו שנפרדה ממנה

וכעת את היא זו שרוצה לחזור?
אני חושבת שכדאי ליצור איתה קשר לשתף אותה איך את חשה ולבדוק מה היא מרגישה לגבייך .
אני חושבת שבאהבה לא צריך לשחק , אם מוצאים אהבה צריך לשמור עליה , לכן אם את מתחרטת על הפרידה שווה לשתף אותה .

בהצלחה .

סאני381

New member
קודם כל תיהי סגורה על עצמך

בשביל שלא תמשיכי לשגע אותה כל פעם מחדש,על תפעלי מתוך ברירת מחדל(נוחות של אותו רגע)ןאם היא באמת חסרה לך אז תתקשרי אליה ותשתפי אותה במה שאת מרגישה,בהצלחה

סאני381

New member
דרך אגב אני רואה

שסוף סוף אפשר לשלוח הודעה מבלי לסמן עצים,חנויות ועוד כל מיני שטויות,מקווה שהשלב הבא יהיה שיורידו קצת מהפרסומות המעצבנות שיש בצד

שמים1

New member
לצערי לא נראה לי שזה יקרה

הם מרויחים כסף לניהול האתר ואחזקתו מהפרסומות הללו וחושבים שכל המרבה הרי זה משובח .

סאני381

New member
ניראה לי שרק בתקופה האחרונה

הם התחילו לשים פרסומות(אני מדבר על הסרטונים של flix)בתוך כל הודעה שפותחים,אם הם היו שמים למעלה אז אין בזה בעיה,אבל בכל הודעה שפותחים צריכים לראות את זה?לדעתי הם מפסידים הרבה גולשים בגלל זה,וזה הפסד שלהם

למעלה