עצה בדחיפות

simply me 25

New member
עצה בדחיפות

הי בנות, אני בטיפול לקראת הזרעה. לא פעם ראשונה אבל אחרי תקופה ארוכה.עם פיוריגון שאותו אני מכירה אבל הפעם הגוף שלי מגיב שונה ממה שהכרתי ואני מפחדת. אני פוליציסטית, בפעם הראשונה שניסינו פיוריגון היתה לי תגובת יתר- בהתחלה היה נראה כאילו לא מגיבה ואז התפתחו בערך 15 זקיקים מכל צד וכל הסבב הלך לפח( לא היינו ערוכים לIVF חירום).בפעמים האחרות למדו לשלוט בתגובה. הפעם שוב אין תגובה, אני התחלתי עם 58 ל5 ימים, אחרכך עלינו ל 75 ל3 ימים, הרירית מגיבה יפה אבל בגזרת הזקיקים יש רק קטנים מרובים , אסטרוגן 282 פרוגסטרון 2.5. אז ניתנה לי הוראה של 4 ימים 100. היום המנה ה3 של 100. אני נורא מפחדת להגיע לגירוי יתר. כבר כמה ימים וגם היום ממש מרגישה את השחלות ( כמו בביוץ נראה לי ), והמון!!! הפרשות אני כבר פיתחתי תסריט שהרירית תנשור מעצמה. בקיצור משהו קורה שם למטה...חוששת מהלמשיך עם המינון 100, אמורה לחזור על בדיקות ביום ראשון.אבל מבחינה הגיונית מבינה שאם ביום רביעי כל הזקיקים היו קטנים ואסטרוגן נמוך אז יש עוד זמן עד לגירוי יתר אבל בגלל המיחושים שלא חשתי עד עכשיו אני מודאגת
. אשמח לעצה או ניסיון

הגיוני שיש מיחושים בכל זאת משהו עובד שם בפנים

אני לא יודעת להגיד לך מעבר לזה,
הפעם יש לך הכנה ל Ivf במידה ויהיו הרבה זקיקים לשאוב?
&nbsp
הפרשות הן בגלל ההורמונים
&nbsp
אין לי ממש מושג, תצטרכי לדבר עם הרופא שלך על הפחדים האלו

&nbsp
&nbsp
בהצלחה

טוליתי

New member
גם 1-2 זקיקים יכולים לגרום למיחושים,

אך עקב ניסיון העבר, טוב יהיה להתכונן ל-IVF חירום.
הפרשות מרובות יכולות להיות סימן לעלייה של האסטרדיול. אם את פוליציסטית אז יפחות סביר שהיה ביוץ מעצמו, אך אם אני מבינה אותך נכון, החשש הוא מגירוי יתר (?).
הקפידי לשתות המון, ומחר תדאגי לטפל בעניין אופציית השאיבה בחירום.
מאחלת שיתפתחו יפה 1-2 זקיקים,
נשמח לעדכונים, אם בא לך.
בהצלחה
.

למעלה